Anläggningsarbetare återvinning

Anläggningsarbetare återvinning

Till vår anläggning i Röstånga där vi arbetar med plaståtervinning söker vi nu en anläggningsarbetare. På anläggningar tar vi bl.a. emot hårdplast som vi tvättar och kvarnar för att sedan packa för vidare transport till olika plastföretag för nytillverkning av t.ex. rör, sopkärl och liknande.

Som anläggningsarbetare arbetar du med varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo. Du kommer bl.a. ansvara för att övervaka processen för tvätt av plast, underhåll av maskiner, samt lossa/lasta transporter. På anläggningen arbetar vi hela tiden för att effektivisera processen och tar själva fram idéer och lösningar på problem som uppstår.

Kvalifikationer
  • Truckkort
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska
Meriterande
  • Hjullastarkort
  • Teleskoplastarkort
  • Certifikat i Heta arbeten
  • Verkstadskunskap
För att trivas i rollen tror vi att du har goda tekniska kunskaper och gillar att arbeta praktiskt. Du är också en problemlösare som har förmågan att tänka nytt. Vi jobbar i tätt samarbete på vår anläggning så du bör vara en lagspelare som kan arbeta med många olika saker för att underlätta i det dagliga arbetet.

Veolia erbjuder dig

Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter, såväl i Sverige, Norden och globalt. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Som anställd hos får du arbeta med modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan via vår karriärsida så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

För mer information om tjänsten kontakta:
Platschef Marcus Friberg, tfn 073-660 82 07
Rekryteringsspecialist Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Mer info
Område Svalöv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 dec 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. I Norden omsätter Veolia ca 4 miljarder kronor och har över 1 500 anställda.