Kreativ och Erfaren kock till måltidsservice i Svalöv

Kreativ och Erfaren kock till måltidsservice i Svalöv

Om arbetsplatsen
Svalövs kommun - med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg - erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor ca 14 300 invånare.

Måltidsservice i Svalövs kommun ansvarar för tillagning av mat och måltider till kommunens gäster i ålder 1- 101 år. Vi har sju tillagningskök och femton mottagningskök som tillsammans serverar ungefär 3000 måltider dagligen och som lagas av cirka ca 43 medarbetare.
Vår ambition är att skapa matglädje för kommunens gäster genom att laga mat så mycket som möjligt från grunden och med bra råvaror. Vi arbetar med att tillaga och leverera välsmakande, näringsriktiga och kvalitetssäkra måltider.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en duktig och glad kock till ett av våra 7 tillagningskök i Svalöv.
Vi söker Dig som letar efter ett omväxlande och roligt arbete där du har möjlighet att sprida matglädje och göra skillnad för våra matgäster.

Som kock ansvarar du för förberedelse, tillagning och servering av goda, näringsriktiga och måltider med hög kvalitet. Vår mat lagas från grunden med färska råvaror.

Vi söker dig som är utåtriktad, har vana att arbeta självständigt inom restaurang eller storkök, har lätt för att lära, är flexibel, serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga och om du dessutom är ansvarsfull och gillar att träffa nya människor och ha gästen i fokus så kommer du att trivas hos oss!

Vi erbjuder dig ett utvecklande uppdrag där din erfarenhet och passion för matlagning och måltiden bidrar till en minnesvärd måltidsupplevelse för våra matgäster!

Kvalifikationer
Du har en hög känsla för service och värdskap. Som person tycker du om att arbeta i team, har god samarbetsförmåga och anpassar dig lätt till förändringar.
Du är driven, kreativ, lösningsfokuserad och engagerad. Du brinner för måltidglädje och vill ständigt utvecklas och bidra till utveckling av våra måltider.

Övrigt
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling.
Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Facklig Företrädare
Telefon 0418-47 50 00
Område Svalöv
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (65 dagar kvar)