Om arbetsplatsen
Svalövs kommun - med ett strategiskt läge inom familjen Helsingborg - erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor drygt 14 000 invånare. Måltidsservice lagar mat till kommunens skolor, förskolor, gymnasiet samt äldreomsorg. Vi jobbar för att erbjuda en positiv måltidsupplevelse med tanke på presentation, kvalitet och smak. Vi är inne i en spännande utveckling där vi lagar alla kommunens måltider från grunden. Läs gärna mer om oss via vår hemsida och Facebook sida måltidsservice i Svalöv.

Arbetsuppgifter
I våra kök arbetar vi med allt från att tillaga och förbereda frukost, till lunch och middag beroende på kök. Du kommer att ha växlande arbetsuppgifter i ett kök vilket innebär att du även ska kunna arbeta med specialkost, kallskänks arbete och andra i ett kök vanligt förekommande arbetsuppgifter. Vardag och helg tjänstgöring var 3 helg enligt schema

Kvalifikationer
Vi vill att du brinner för matlagning och är en person som ser möjligheter framför hinder. Du har en gedigen matkunskap och andas matglädje! Vi strävar efter laga mat från grunden med goda smaker och därför vill vi ha dig med dokumenterad utbildning och erfarenhet av kockyrket från restaurang och/eller storhushåll. Hos oss värdesätter vi ett gott medarbetarskap och för att passa in så är du en lagspelare som bidrar till arbetsglädje och utveckling av våra måltider. Vi behöver dig som är Kommunikativ och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du också kan arbeta självständigt.

Övrigt
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling. Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Tobias Andersson
Telefon 0709475026
Område Svalöv
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (8 dagar kvar)