Studenter sökes för extrajobb som handpaketerare i Kågeröd!

Studenter sökes för extrajobb som handpaketerare i Kågeröd!

Vi söker just nu packningspersonal som trivs i högt tempo, är noggrann och vill jobba i team. Kan du jobba minst 2 vardagar dagar i veckan? Sök då redan idag!

Information om uppdraget:

Vår kund är i en pågående reda mot en ny typ av industri i deras bransch. De är världsledande tillverkare av högkvalitativa produkter inom choklad- och kakao produkter. De arbetar mot företag och servar samtliga intressenter inom livsmedelssektorn och levererar allt från kakaobönor till chokladprodukter. De tror på att göra gott och att återinvestera i de samhällen där de driver sin verksamhet.

Deras engagemang i hållbarhet är långsiktigt och målet är att skapa en hållbar framtid för och med kakao- och chokladprodukter. Barry Callebauts huvudkontor ligger i Zürich och har drugt 11.000 anställda som arbetar med stort engagemang i mer än 35 länder över hela världen. De håller ständigt utkik efter duktiga medarbetare som kan ha en positiv inverkan på deras industri och världen i stort!

Inom kategorin Beverage ligger fokus på choklad och kaffe - men även te och mjölkprodukter finns i deras sortiment. Produkterna marknadsförs under varumärken som Ögonblick, Van Houten, Caprimo, Bensdorp och Le Royal. De livsmedelsprocesser de arbetar med är spraytorkning, agglomerering och torrblandning. Packningsavdelningen består av fem påsmaskiner med tillhörande kartongpackare och palllastare.

I rollen som handpaketerare kommer du att arbeta med paketering av olika produkter.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar och kan arbeta minst två vardagar i veckan. Som person är du flexibel, ansvarstagande, serviceinriktad och lätt för att anpassa dig till olika typer av miljöer. Vi söker dig som är hyfsat flink i fingrarna och en känsla för god kvalitet! Vi ser gärna att ditt schema är flexibelt och att du kan ställa upp med kort varsel. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av produktionsarbete men inget krav.

Viktigt för tjänsten är:
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Du har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
  • Kan arbeta minst 2 vardagar i veckan
  • 1-2 år kvar på studierna
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Svalöv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com