Operatör till processen sökes till Barry Callebaut i Kågeröd!

Operatör till processen sökes till Barry Callebaut i Kågeröd!

Kan du tänka dig arbeta skift på en väletablerad produktion i Kågeröd? Då hittar du mer information om din framtida tjänst nedan!

Information om uppdraget:

Vår kund är i en pågående reda mot en ny typ av industri i deras bransch. De är världsledande tillverkare av högkvalitativa produkter inom choklad- och kakao produkter. De arbetar mot företag och servar samtliga intressenter inom livsmedelssektorn och levererar allt från kakaobönor till chokladprodukter. De tror på att göra gott och att återinvestera i de samhällen där de driver sin verksamhet.

Inom kategorin Beverage ligger fokus på choklad och kaffe - men även te och mjölkprodukter finns i deras sortiment. Produkterna marknadsförs under varumärken som Ögonblick, Van Houten, Caprimo, Bensdorp och Le Royal. De livsmedelsprocesser de arbetar med är spraytorkning, agglomerering och torrblandning.

Arbetsuppgifter:
  • Övervaka och styra tillverkningsprocessen
  • Lösa eventuella problem kopplat till linjen
  • Godshantering
  • Städa och hålla god ordning på arbetsplatsen
  • Enklare truckkörning
StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocesser och slutgiltig kandidat kommer bli direkt anställd av vår kund. Vid gott arbete finns chanser till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker en person som har ett positivt förhållningssätt och ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Du trivs i en dynamisk organisation där du tar initiativ och där du ges och förväntas ta möjligheten att påverka och driva din egen och företagets utveckling.

Som person är du flexibel och kan tänka dig olika arbetstider beroende på behov, det är viktigt att du kan tänka dig jobba nattskift framöver. Du är stresstålig och noggrann och ser vikten av att fullfölja din arbetsuppgift. Du bidrar med god stämning till teamet.

Formella krav:
  • Lägst gymnasieutbildning
  • Truckkort A+B
  • B-körkort är meriterande
  • Flytande svenska, samt bekväm med att prata och skriva på engelska. Tyska är meriterande.
Placeringsort för tjänsten är i Kågeröd.

* På Barry Callebaut är vi många människor med olika bakgrunder och kompetenser. Alla är välkomna att söka.

Välkommen med din ansökan! Vi kommer tillsätta tjänsten så fort vi finner rätt kandidat.
Mer info
Område Svalöv
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com