Service- och Kvalitetschef

Service- och Kvalitetschef

OP System AB levererar kompletta maskinsystem för återvinnings- och avfallshantering. De omsätter idag drygt 300MSEK och är cirka 55 anställda i Sverige. OP System är marknadsledande inom sitt område med god tillväxt i Sverige men också i Norden där nya systerföretag etablerats de sista åren. De arbetar med leverantörer i huvudsak från Tyskland och Österrike som är specialiserade på sitt område och tillsammans passar in bra i vårt kunderbjudande. Vi har serviceverkstäder i Billeberga, Borås, Malmköping och Piteå.
Läs mer på http://www.opsystem.se/


OP System i Billeberga söker Service- och Kvalitetschef
OP system expanderar och söker en Service- och Kvalitetschef för Sverige med placeringsort i Billeberga. Vill du ha en utvecklande och variationsrik ledarroll i en framtidsbransch? Då kanske detta är din nästa utmaning.

Som Servicechef hos OP System erbjuds du en central roll i företaget med många kontaktytor. Du blir övergripande ansvarig för serviceavdelningen i Sverige med, i dagsläget, serviceverkstäder på fyra orter och med en personalstyrka på ca. 30 personer och 4 direktrapporterande verkstadschefer. Arbetet innebär att utveckla gemensamt arbetssätt för serviceverksamheten i Sverige, för verkstäder och servicepunkter. Som Servicechef är du sammanhållande för verkstäderna gentemot våra leverantörer och du är projektdrivande i många frågor.

Teamet är lika professionella och hängivna som du är och du leder, planerar och samordnar arbetet för serviceverksamheten i Sverige. Du förväntas arbeta nära den dagliga verksamheten och ansvarar för och medverkar aktivt i arbetet för förbättrad service och kvalitet i verkstäderna. Företaget har inlett ett säkerhets- och miljöarbetet som du professionellt kommer att driva vidare. OP System är i planeringsfasen för en ny verkstad i Södra Sverige vilket du kommer att få vara med och påverka. Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Dina ansvarsområden
• Leda verkstäderna och skapa ett gemensamt arbetssätt
• Vara sammanhållande och drivande i olika projekt/reklamationer
• Personalutveckling
• Kundkontakter
• Effektivisering av processer
• Arbeta med reklamationer och kvalitetsutveckling
• Bygga upp och ansvara för miljöarbetet i våra verkstäder

Din profil
Du har med dig erfarenheter av liknande ansvar och arbetsuppgifter, med fördel från tunga fordon, men du kan likväl ha utvecklats som ledare inom närliggande grenar. Alternativt arbetar du idag som verkstadschef på en verkstad och är redo för nästa kliv i karriären. Du har god teknisk kunskap, arbetar strategiskt och är van att använda datorn som planeringsredskap.

Din sociala förmåga, engagemang och ledarförmåga är av stor vikt då du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt. Du stimuleras av att arbeta med och utveckla människor. Du har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av arbete med personalansvar och lika lång erfarenhet av verkstadsansvar inom transportfordon el. dyl.

Du har god teknisk förståelse inom motorer, hydraulik, el och mekanik. Du är affärsdrivande och självgående. Du har vana av att jobba nära kunder. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, tyska är ett plus. Du är flexibel gällande resande och arbetet kräver minst 50 övernattningar/år.

Förutom marknadsmässigt goda villkor erbjuds du ett omväxlande och utmanande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Du ansluter till en stabil organisation som har gott renommé i branschen och goda framtidsutsikter. Du ges möjligheten att påverka och utveckla såväl ditt eget så som verksamhetens arbete och processer. Detta är en roll för dig som trivs i en organisation med en familjär anda, där alla vill bidra och göra skillnad och där det ges utrymme för flexibilitet och utveckling.

I denna rekrytering samarbetar OP System med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Anneli Nilsson, Standby Workteam, tel 0708-772816.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anneli Nilsson
Telefon 0708-772816
Område Svalöv
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.standbyworkteam.se
Sista ansökningsdag 16 feb (23 dagar kvar)