Bodmekaniker till Ramirents Försörjningscenter i Kågeröd

Bodmekaniker till Ramirents Försörjningscenter i Kågeröd

Är du kundorienterad, tekniskt intresserad och trivs med ett brett arbetsfält, då har du träffat helt rätt! Ramirents Försörjningscenter i Kågeröd söker nu en bodmekaniker.

I arbetsuppgifterna ingår att:
  • genomföra funktionskontroll och underhåll på våra bodar, vagnar och container
  • genomföra kundanpassningar och reparationer av bodar
  • fungera som ett tekniskt stöd och hantera både intern och extern logistik
  • agera problemlösare och förstå kundernas behov
På vårt Försörjningscenter i Kågeröd arbetar vi i tätt tillsammans, vilket innebär att man går in i varandras roller och arbetar där behov finns.

Bakgrund

Vi söker dig som har god teknisk kompetens och tidigare yrkeserfarenhet och/eller relevantyrkesutbildning. Erfarenhet från byggbranschen, snickeri, VVS eller närliggande branscher är meriterande. B-körkort och grundläggande IT-kunskaper är ett kravDå vi har internationella kunder behöver du också kunna tala engelska. BE-körkort och truckkort är önskvärt men inget krav för denna tjänst.

Kompetens

Som person är du social och besitter en mycket god samarbetsförmåga, vilket vi prioriterar högt. Vi har en öppen kultur, där samarbete/laganda, engagemang och god kommunikationsförmåga är förutsättningar för att trivas och göra ett bra arbete hos oss.

Du är utåtriktad, har en hög servicevilja och förståelse för kundens behov. Det är viktigt att du både har en vilja av att arbeta självständigt och att ta egna initiativ, samt att du trivs med att arbeta i grupp.

En del arbete i fält förekommer vilket kräver att du med kort varsel ser det som en självklarhet att åka ut på jobb utanför våra lokaler.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 9 april . Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta verkstadschef Anders Engkvist, telefon 040-671 25 73.

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Mer info
Kontaktperson Anders Engkvist
Telefon 0709-135263
Område Svalöv
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.