Lärare till vår utbildning till Anläggningsmaskinförare i Svalöv

Lärare till vår utbildning till Anläggningsmaskinförare i Svalöv

Som maskinlärare kommer du att vara en del av den dagliga verksamheten på ME-skolan i Svalöv där vi bedriver utbildning på uppdrag av Svalövsgymansium. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att utifrån dina erfarenheter och kunskaper kring arbete med maskin och eller anläggningsarbete lära ut detta till gymnasie- och komvuxelever. Arbetet innebär också en viss del administration.

Till din hjälp kommer du att ha en rad stödsystem, mallar och skolplaner att följa och ha stöd genom. Det finns inget krav på lärarbehörighet, men möjligheten till vidareutveckling finns. Du kommer att ingå i ett arbetslag som ser fram emot att få in en ny kollega till vår expansiva utbildningsverksamhet!
Vi söker dig som
  • Har bred erfarenhet av anläggningsmaskiner och arbeten inom mark och anläggning.
  • Är intresserad av att jobba i en verksamhet bland ungdomar och vuxna.
  • Är ihärdig och brinner för att vara med och bidra till utveckling

    Tjänsten passar dig som har en bred erfarenhet av branschen och som är intresserad av att utveckla framtidens maskinförare.
Det är meriterand
  • Om du haft uppdrag som lärare/instruktör tidigare
  • Om du har erfarenhet av att ha handlett blivande maskinförare tidigare, till exempel genom att ha jobbat med lärlingar, men det är inget krav.
Mer info
Kontaktperson Olof Jacobsson
Telefon 019195753
Email Mejla Olof Jacobsson
Område Svalöv
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.meskolan.se
Sista ansökningsdag 24 maj 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ME-skolan AB är ett dotterbolag till bransch och arbetsgivarorganisationen Maskinentreprenörerna, som ingår i Svenskt Näringsliv. Organisationen har ca. 4000 medlemsföretag i branschen och sysselsätter drygt 20 000 medarbetare. Vi utbildar med fokus på högsta tänkbara kvalité för att gymnasie och vuxenelever som går utbildningen ska ha en så hög anställningsbarhet som möjligt efter avslutat utbildning. Vi har i dagsläget 9 utbildningscenter/skolor runtom i landet och siktar på att bli några ytterligare under de närmaste åren. Vi har all den senaste tekniken på plats på våra skolor för att tillgodose branschens behov av kunnade.