CNC-Operatör till Bonaco i Svalöv

CNC-Operatör till Bonaco i Svalöv

Om tjänsten
Nu söker vi en CNC-operatör till Bonaco i Svalöv. I ditt arbeta kommer du att ansvara för en CNC styrd maskin (Multicam 3000) där du noga förbereder, övervakar och kontrollerar maskinen. Du arbetar självständigt med moment som bearbetning, fräsning, borrning, riggning, mätning etc. CNC-operatören arbetar med fräsning, programmering (CAD, Enroute 6) samt montering av slutprodukt. Du ska kunna läsa teknisk specifikation och genomföra det i praktiken. För att ha goda förutsättningar att lyckas i tjänsten krävs det att du har ett stort tekniskt intresse och är praktisk som person. Arbetstiderna är 07.30-16.30 mån-fredag och din placeringsort är i Svalöv.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet som CNC-operatör
  • Erfarenhet av CAD
  • Erfarenhet av fräsning
  • Händig och praktisk
  • Svensk i tal och skrift
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör inom industriella miljöer. Du har lätt att förstå ritningsläsning och du ska kunna arbeta ensam såväl som i grupp. Du har gymnasieutbildning inom industri- eller verkstadsteknik el. liknande och gärna en eftergymnasial utbildning inom CNC och/eller skärande bearbetning. Erfarenhet av programmering och fräs är ett krav. Som erfaren CNC-operatör har du ett stort tekniskt intresse och en drivkraft att utvecklas inom verkstadsindustrin. Arbetet är ofta fysiskt krävande och du bör vara i god kondition. Service, planering, flexibilitet och problemlösning är en stor del av ditt arbete. Vi värderar noggrannhet, punktlighet och hög arbetsmoral.

Om Bonaco
Bonaco Products AB är familjeföretaget som startades 1985. Vi tillverkar och marknadsför moderna dörrlösningar i form av pendeldörrar, slagdörrar, skjutdörrar, automatiska dörrar samt PVC-ridåer. Företaget arbetar för hela Sverige, samt Norge och Danmark. Vår kundkrets är butiker, skolor, industrier, sjukhus och livsmedelsindustrier etc. Företaget ligger i Svalöv.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Liridona Brahimi via Adecco 0736 84 72 82 eller mail: liridona.brahimi@adecco.se Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
CNC operatör, Mekanik, Operatör, Maskiner, Verkstadsindustri, Verkstad, CAD, Svalöv, Malmö, Bonaco, Adecco
Mer info
Område Svalöv
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.