Hoppa till innehåll
Ramirent AB logotyp

Verkstadsmedarbetare till Ramirents Försörjningscenter i Kågeröd

Sista ansökningsdag
17 oktober 2024 (20 dagar kvar)
Publiceringsdatum
26 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Jonas Jacobsson
Telefon
Ansök nu
Verkstadsmedarbetare till vårt försörjningscenter i Kågeröd

Är du kundorienterad, tekniskt intresserad, flexibel och trivs med fysiskt arbete? Då har du träffat helt rätt! Vårt uppdrag är att ge smidig service med ett leende på läpparna, både till våra kunder och medarbetare. Ramirents försörjningscenter i Kågeröd söker nu en glad och engagerad medarbetare för ett omväxlande service och underhållsjobb inom bl.a. motoriserade grindar, el och värmeutrustningar samt personalvagnar. Jobbet är mycket omväxlande och man kommer jobba med service både i verkstaden i Kågeröd samt ute i fält. Hög servicegrad och kvalitet är ledord tillsammans med ett praktiskt och tekniskt kunnande. Vårt försörjningscenter strävar efter att leverera den bästa kundupplevelsen till alla våra etableringar i södra Sverige.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. följande:
  • Underhåll och service på värmeutrustning (hetvatten), motoriserade grindar med tillhörande styrning samt personalvagnar (el / gasol) med tillhörande system.
  • Utföra och planera underhåll mot underhållsplan men även service ute i fält vid behov.
  • Säkerställa att rutiner och processer för produkterna följs och dokumenteras,
  • Du kommer också fungera som teknisk rådgivare till kundcenter i regionen samt utbilda servicepersonal på kundcenter vid behov inom produktområdena.
  • Du kommer ha daglig kontakt med leverantörer och genomför beställningar av reservdelar och tillbehör efter behov.
  • Hålla ordning på lager och arbetsplatsen.
  • Daglig kontakt med kundcenter i regionen.
  • Arbete i vårt affärssystem.
Bakgrund

Vi måste dagligen fråga oss själva hur vi kan hjälpas åt och se hur vår kunskap kan ge nya affärsmöjligheter samt hur vi kan förbättra vår kvalitet i alla led för att få nöjda kunder.

Vi söker därför dig med ett genuint tekniskt intresse med erfarenhet av service och underhåll av maskiner eller arbete inom liknande bransch. B-körkort och grundläggande IT-kunskaper är ett krav. Har du truckkörkort är det en fördel.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en prestigelös lagspelare och som har hög servicenivå och nyfikenhet att förstå kundens affär. Du levererar med hög kvalitet, arbetar proaktivt och tidseffektivt. Säkerhet är A och O på Ramirent, därför är det viktigt att du är ansvarstagande och utför dina uppgifter noggrant och strukturerat. På Ramirent arbetar vi tätt tillsammans och hjälps åt där det behövs. För att lyckas och trivas i rollen måste du också kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du trivs med fysiskt arbete och tycker om varierande arbetsdagar där du får arbeta både inomhus och utomhus.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?

Våra värderingar "Smooth Service with a Smile" gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Du blir en viktig del av ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar våra medarbetare högt. Ramirents främsta styrka är våra medarbetare. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare och erbjuder därför olika förmåner och månar om din kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget. Dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månader provanställning. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan senast den 17 oktober. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor gällande annonsen vänligen ring Distriktschef Jonas Jacobsson på telefon +46 706 502052.
Ramirent AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 oktober 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är marknadsledande inom svensk maskinuthyrning. Ramirent hjälper sina kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör företaget genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirentgruppen har verksamhet i nio länder och tillhör sedan 2019 Loxamkoncernen som är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen och världens fjärde största maskinuthyrningsbolag.

Besök oss på www.ramirent.se