Säsongsanställd kyrkogårdsarbetare

Säsongsanställd kyrkogårdsarbetare

Vi söker en säsongsanställd kyrkogårdsarbetare till Svenska kyrkan, Sura-Ramnäs församling, med placering vid Ramnäs kyrka.

Arbetsinnehåll:

Arbetsuppgifter är vanligt förekommande arbeten på kyrkogården som gräsklippning, traktorkörning, plantering och rensning av gravrabatter, skötsel av allmänna rabatter, lövupptagning, fastighetsskötsel, städning, hjälpa till vid gravgrävning mm. Du kommer att tjänstgöra på församlingens alla kyrkogårdar

Krav är att du har B-körkort och tillgång till egen bil. Du måste ha fyllt 18 år. Meriterande är om du har körkort för grävmaskin.

Du ansvarar, tillsammans med dina kollegor, att tilldelade arbetsuppgifter utförs på ett korrekt och säkert sätt.

Vi söker dig som...

...gillar att arbeta självständigt men också tillsammans med andra. Du är serviceinriktad och har en känsla för noggrannhet. Du trivs med att arbeta utomhus i alla väder och är inte rädd att hugga i. Arbetet kan vara fysiskt krävande stundtals. Du känner dig bekväm i den miljön som kyrkogården representerar och har förmågan att bemöta både kollegor och besökare med respekt och förståelse. Vi ser gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet inom den gröna sektorn och är intresserad av trädgårdsarbete.

Säsongen är 1 april – 3 november,

Sista ansökningsdagen, är den 1 april 2023, interjuver sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag, ansökan skickas med epost till sura-ramnas.forsamling@svenskakyrkan.se

Frågor angående tjänsten kan ställ till Kyrkoherde, Martin Andersson som nås på martin.andersson@svenskakyrkan.se

Kontakt för Kommunal,
Kommunal Kolbäcksdalen på 010-442 81 96 eller kolbacksdalen.bergslagen@kommunal.se
Mer info
Kontaktperson Martin Andersson
Telefon 0220-46460
Email Mejla Martin Andersson
Område Surahammar
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://www.svenskakyrkan.se/sura-ramnas
Sista ansökningsdag 1 apr 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I närheten av Västerås ligger Sura-Ramnäs församling, med tätorterna Surahammar, Ramnäs och Virsbo, som är en bruksbygd. I församlingen bor ca 10 000 invånare, församlingen ansvarar utöver sin egen kärnverksamhet även för begravningsverksamheten i Surahammars kommun.