Inköps och logistikansvarig till Plegium

Inköps och logistikansvarig till Plegium

Är du nyligen nyexaminerad från högskolan eller YH? Vill du utmana dig i en varierande och kombinerad roll där du jobbar både med inköp och logistik? Vill du arbeta i ett snabbväxande bolag som verkar för ett säkrare samhälle? Då finns en spännande tjänst på Plegium i Surahammar att söka!

Om Plegium
Plegium grundades 2017, med målsättningen att transformera branschen för personlig säkerhet.

Med en rikedom av funktioner, design och kvalitet har Plegium ritat om kartan för produkter och tjänster för personlig säkerhet. Med hjälp av smarta lösningar som GPS-SMS, telefonsamtal och koppling till larmcentral bidrar Plegium till att avvärja och larma vid överfall, och därmed till ett tryggare samhälle.

Om tjänsten
Här får du möjlighet att arbeta i en spännande bred roll där du ansvarar för företagets inköp men även har ansvar för lager och logistik. Du arbetar med hela inköpskedjan, har kontakt med leverantörer, lägger beställningar och bevakar leverans. Vidare ansvarar du för att inventera lagret och säkerställa att komponenter finns att tillgå i produktionen. Du arbetar nära fabrikschefen för att få en god inblick i vad som händer i produktionen och är delaktig i olika projekt för att optimera företagets arbetssätt och flöden.

Om dig
Vi ser att du har en slutförd högskole- eller YH-utbildning. Har du tidigare arbetat med inköp är det meriterande men inget krav. Du är van vid att kommunicera muntligt och skriftligt på både svenska och engelska.

Som person är du prestigelös och självgående. Du är drivs av att komma med nya lösningar och ser förbättringar som en naturlig del i ditt dagliga arbete. Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du är ensam i din roll, dock finns alltid kollegor nära till hands. Hela bolaget genomsyras av öppenhet och inkluderande och strävar efter att tillsammans nå uppsatta mål.

Du arbetar strukturerat och målmedvetet för att nå goda resultat. Du har inget emot att hugga i där det behövs och ser bolagets gemensamma mål som en naturlig del i ditt dagliga arbete.

Viktigt egenskaper för att man ska lyckas i tjänsten är:
  • Snabblärd
  • Noggrann
  • Strukturerad
  • Tidseffektiv
  • Prestigelös
  • Erfarenhet av Excel
  • Viljan att bidra till vår fortsatta framgång
  • B- Körkort
  • Flytande i tal och skrift på både svenska och engelska
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Plegium har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Rekryteringsarbetet utförs av Adecco och du blir anställd av Plegium. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Malin Fredriksson via tel. 070-488 12 75.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Surahammar
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://plegium.com/
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid.

Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!