Hoppa till innehåll
AIR Liquide Gas AB logotyp

Operatör till vår gasfyllning - Semestervikarie

Ansök nu
Hur kommer du att BIDRA och VÄXA?

Går du en teknisk utbildning och söker sommarjobb? Vill du bli en del av ett litet team och drivs av att ständigt lära dig nya saker? Då har vi jobbet för dig!

Air Liquide söker nu en semestervikarie till luftgasfabriken i Surahammar. På arbetsplatsen är vi 12 personer; operatörer, tekniker och specialister. Organisatoriskt hör vi till en nordisk organisation med totalt ca 500 anställda i Norden.

Som fyllningsoperatör arbetar du med att sortera, fylla och skanna gascylindrar och paket. Du gör även analyser och märker, skannar och plockar kundorders. Vi ser gärna att du även hjälper till att hålla ordning och reda i produktionen.

MATCHAR du?

För att lyckas i rollen bör du vara noggrann och strukturerad samt lättlärd. Det är en fördel om du har truckkort.

Eftersom att vi är ett litet team värdesätter vi att du är prestigelös och beredd att stötta ditt team inom och mellan respektive ansvarsområde för en säker drift av våra anläggningar. Du är en självgående lagspelare som uppskattar att ha eget ansvar likväl som att samarbeta med arbetskamrater.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av arbetsuppgifterna i sig, detta kommer vi att lära dig.

I och med att arbetsflödet ibland kan vara högt, tror vi även att du är en trygg och lugn person med uthållighet. Du har ett analytiskt och logiskt tankesätt och har lätt att skapa struktur. Har du dessutom en positiv inställning, kommer du nog att trivas hos oss!

Vill du veta mer om denna roll? Vänligen kontakta Supervisorn på plats: Klas Lundberg på +46 220 39 615.

Redo för din nästa utmaning? Vänligen ansök snarast, vi går igenom ansökningarna löpande.

Våra olikheter ligger bakom våra resultat

På Air Liquide vinnlägger vi oss om att bygga en mångfaldig och inkluderande arbetsplats som innefattar mångfalden hos våra anställda, våra kunder, patienter, lokala intressenter och kulturer över hela världen.

Vi välkomnar och beaktar ansökningar från alla kvalificerade sökande, oavsett deras bakgrund. Vi är starkt övertygade om att en mångfaldig organisation öppnar upp möjligheter för människor att ge uttryck för sin talang, både enskilt och i grupp, och det bidrar till att vi kan förnya oss genom att verka i enlighet med våra grundprinciper, arbeta för vår framgång och skapa en engagerande miljö i en värld i förändring.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juli 2023 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Air Liquide är världens ledande leverantör av gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård. Verksamheten finns representerad i 80 länder, har ca 66 000 medarbetare och över 3.6 miljoner kunder och patienter. Oxygen, nitrogen och hydrogen är små molekyler som är grundläggande för liv, materia och energi. Dessa gaser utgör hörnstenarna i Air Liquides vetenskapliga arbete och har varit kärnan i koncernens verksamhet sedan den grundades 1902.

Air Liquide Gas AB utgör en del av Air Liquide-koncernen. Tillsammans med våra systerbolag i Danmark, Finland och Norge ingår vi i en gemensam nordisk organisation. Det betyder att vi har resurser att erbjuda våra kunder en mycket hög grad av service, även tvärs över landsgränserna.

Liknande jobb