Hoppa till innehåll

Teamledare elavdelningen på Uponor

Är du en driven person som har förmågan att styra det dagliga operativa arbetet på en elavdelning? Är du en person som bidrar med härlig energi och har förmågan att motivera andra? Då finns nu en unik möjlighet att få vara med på en spännande utvecklingsresa på Uponor i Virsbo! Passa på att söka tjänsten Elteamleader redan idag!

Om tjänsten
Till underhållsavdelningen med 15 mycket kompetenta medarbetare söker vi nu en Teamleader som kommer du att styra det dagliga arbetet för elavdelningen och rapportera till underhållschef.

I din roll som teamleader kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
* Ansvara för daglig styrning och organisering av teamets dagliga arbete, fatta operativa beslut för sin avdelning. flagga för arbetstoppar, störningar och avvikelser till underhållschef.
* Planera och bereda olika typer av elarbeten
* Genomföra felsökningar och service/ fortlöpande underhåll på produktionsutrustning.
* Deltaga aktivt i den tekniska utvecklingen, samt vid projektering av ombyggnader och nyanskaffning av maskinutrustning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos vår kund Uponor i Virsbo med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Om dig
Arbetsuppgifterna förutsätter att du är en utåtriktad, ansvarstagande och drivande person som är villig att utvecklas inom yrket. Rollen innebär mycket direktkontakt och samarbete med andra yrkesgrupper och det ställer krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har en god ledarskapsförmåga, och trygg i en yrkesroll som innehåller både operativt och ledararbete. och kan därför fördela arbetsuppgifter inom teamet och hjälpa till operativt där det behövs.

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:
*Några års erfarenhet av att jobba inom tillverkningsindustrin.
*Utbildningsbakgrund inom el- eller automationsteknik, alternativt att du har förvärvat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet.
*Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Det är meriterande om du:
* Är auktoriserad AL (auktoriserad lågspänning), eller tidigare ABL, för att kunna inneha elbehörighet (lågspänning) på siten men det är inget krav för att vara aktuell för tjänsten.
* Tidigare har arbetat som förman/teamledare.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Uponor
Uponor är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur. Vi servar byggindustrin inom en rad olika områden så som bostäder, kommersiella fastigheter samt industri- och anläggningsbyggnation. Uponor har ca 4 000 anställda i 30 länder, huvudsakligen i Europa och Nordamerika. Uponor har sitt säte i Finland och är noterat på Nasdaq i Helsingfors. Uponors produktionsanläggning i Virsbo är landets största, Här arbetar ca 300 medarbetare med produktion, utveckling, försäljning och administration.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via Adecco +46 73 684 70 83 alt. via ulrika.struve@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Elektriker, teamledare, gruppledare, underhåll, arbetsledare, förman, elbehörighet, automation, tillverkningsindustri, elavdelning, Uponor, Virsbo, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
25 okt. 2023 (21 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Ekonomi
Företagslogga
Malmö stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb