Mekaniker till Uponor

Mekaniker till Uponor

Om tjänsten och företaget

Uponor är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur. Vi servar byggindustrin inom en rad olika områden så som bostäder, kommersiella fastigheter samt industri- och anläggningsbyggnation. Uponor har ca 4 000 anställda i 30 länder, huvudsakligen i Europa och Nordamerika. Uponor har sitt säte i Finland och är noterat på Nasdaq i Helsingfors. Uponor bygger på dig.

Uponors produktionsanläggning i Virsbo är huvudsiten för Sverigeorganisationen. Här arbetar ca 300 medarbetare med produktion, utveckling, försäljning och administration.

Som Mekaniker kommer du vara en viktig länk i produktionen hos vår kund. Du kommer att ingå i ett team med 17 personer som tillsammans ska arbeta mot att förbättra/förenkla säkerhet och tillgänglighet av produktionsutrustning. Arbetet innebär att systematiskt felsöka och reparera maskiner. Du medverkar även vid projekt, ombyggnader och förbättringsarbeten. Arbetet bedrivs i tvåskift och beredskapsarbete ingår.

I din roll som Mekaniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Delta i förebyggande underhåll, ronderingar och stoppdagar.
  • Akut felsökning avhjälpande underhåll.
  • Föreslå förbättringar och genomföra dessa.
Om dig
Vi tror du har en verkstadsteknisk/industriteknisk utbildning eller motsvarande. Du har några års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter och har även god vana av att använda datorn som ett verktyg i ditt arbete. Du har med dig kunskap om ritningsläsning och hantering av verktyg.

Vidare ser vi att du är ansvarsfull, självgående och positiv. Du är bekväm med att jobba i en produktionsmiljö där det sker snabba förändringar. Samarbetsvilja och upprätthålla goda relationer till arbetskamrater är en självklarhet för dig. Du vågar ta ansvar och kan hantera en ökad arbetsmängd till och från.

Meriterande är om du har truck- och traverskort. Besitter du även någon/några av följande kunskaper anses det som meriterande: svetsning, plåtarbete, pneumatik, elkunskap/förståelse på maskinnivå, förrådshantering och reservdelsstyrning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Mekaniker är placerad på produktionsanläggning i Virsbo, 45 km norr om Västerås.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos vår kund Uponor AB, med start snarast möjligt.

Om ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

I denna rekrytering har Uponor valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Lindström via julia.lindstrom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mekaniker, Svetsa, Virsbo, Uponor, Adecco
Mer info
Område Surahammar
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.