Greenkeeper på Surahammars GK, nära Västerås!

Greenkeeper på Surahammars GK, nära Västerås!

Surahammars GK, endast 15 minuter från Västerås söker en ny greenkeeper!

Vi är en i en utvecklingsfas där vi söker dig med ett brinnande intresse för gräs och golf!


Som anställd på Surahammars golfklubb kommer du att ingå i ett ban-team med 3-6 medarbetare där kamratskap och god samanhållning är en självklarhet för att tillsammans leverera en riktigt bra slutprodukt. De värdeord som präglar vår klubb är; välkomnande, kvalitet, kommunikation, glädje och klubbkänsla. Målet är att alla ska känna av dessa vid varje besök och arbetsdag.

Tillsammans gör vi golf till världens bästa sport för alla!


Vi har en av regionens populäraste banlayouter där vår parkbana präglas av Mossfallets vattendrag som ger hålen karaktär och utmaningar. Vårt övningsområde med en stor övningsgreen, korthålsbana, och kombinerad footgolfbana på 6 hål invigdes
2018. Rangen invigdes 2017 och erbjuder den långt slående många meter att landa på.

Säsongen varar från april till slutet av oktober, men då vi har valt en väg med vinterdukar på alla greener jobbar vi även på vintern. Vi har en stabil ekonomi och våra satsningar på banan kommer att fortsätta i samma anda årligen då det är vår viktigaste produkt!

Vi har ca 750 aktiva medlemmar som är engagerade i både klubbliv och bana. Vi erbjuder ställplatser mitt på klubbhusområdet och vi är ett populärt resmål som har drygt 6000 externa besökare varje säsong. Hösten är vår högsäsong då banan är i sitt bästa slag och tävlingarna i september till oktober är fulltecknade.
Vår golfvecka arrangeras v. 31 och förväntningarna från alla tävlande är som sig bör väldigt höga. Vår fantastiska restaurang öppnar när säsongen startar och har öppet fram till decembers slut. Vår shop är väletablerad och drivs av vår Pro sedan 13 år tillbaka med trogna kunder.

För ytterligare information om vår golfklubb, titta gärna på vår hemsida www.surahammarsgk.org

Vi söker dig som har följande kvalifikationer och utbildningar:

  • GUB , läs mer påwww.sgariks.se/se/utbildningar/grundutbildning
  • B- körkort är ett krav.
  • Datavana.
Meriter och egenskaper:
  • Noggrann och mån om att göra ett bra jobb.
  • Lagspelare som har lätt för att jobba i grupp.
  • Lösningsorienterad.
Erfarenhet som golfbanarbetare, fordonsmekaniker, jordbruksarbetare eller fastighetsskötare av gröna ytor är meriterande samt om du spelar och har ett intresse för golf.

Vi erbjuder dig utbildning, fortbildning under upplärning om du inte har GUB enligt kvalifikationskrav om du är rätt person för oss!

Tjänsten är en heltidstjänst och vi följer gällande kollektivavtal. Schemalagt helgarbete förekommer samt oregelbunden arbetstid. I denna rekrytering arbetar vi med löpande intervjuer och du är därför välkommen att maila dina ansökningshandlingar så snart som möjligt till vår klubbchef.

Maria Pennerborn
kansli@surahammrsgk.org
Mer info
Kontaktperson Maria Pennerborn
Email Mejla Maria Pennerborn
Område Surahammar
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare, Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.surahammarsgk.org
Sista ansökningsdag 2 nov 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.surahammarsgk.org