Färdigställningen på Surahammars Bruk

Färdigställningen på Surahammars Bruk

Surahammars Bruk söker person till deras färdigställning.

Arbetsuppgifter

För kunds räkning, Surahammars bruk söker vi nu en person som ska arbeta i deras färdigställning. Det är ett fysiskt arbete som både kräver struktur gällande exempelvis orderlistor men även att du är händig och kan hantera diverse verktyg. Arbetstiden är förlagd på 2-skift på 100%.
För rätt person finns möjlighet till anställning ute hos kund.
Ett krav för denna tjänst är truck och travers. Meriterande om du har god datavana och tidigare erfarenhet från industri eller lager och logistik.

Profil

Du som söker bör vara stresstålig och självgående. Har du ett driv och en vilja att komma framåt finns det möjlighet att utvecklas med rollen. Att du är kommunikativ och noggrann i ditt arbetssätt är en viktigt grund för att göra ett bra arbete. För att trivas i denna tjänst bör du uppskatta att ha många bollar i luften.

Om IndustriQompetens

Vi börjar normalt med en visstidsanställning för att både du och vi ska få chans att lära känna varandra ordentligt innan vi eventuellt går över till en tillsvidareanställning hos IQ eller något av våra kundföretag. Beroende på din bakgrund och referenser kan det naturligtvis vara aktuellt med en tillsvidareanställning redan från början.
Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal vi och de flesta av våra kunder är anslutna till.

För att få rätt kompetens till varje tjänst tillvaratar vi de resurser som finns hos varje individ oavsett kön, ålder, religion, etnicitet, funktionsnedsättning eller sexuell läggning.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.

Vi ser långsiktigt på dig som anställd och vårt mål är alltid att du som har rätt förutsättningar ska kunna erbjudas en tillsvidareanställning. Idag är ungefär hälften av våra medarbetare tillsvidareanställda hos oss.
Stämmer ovan in på dig? Då är just du den vi behöver!

Urval sker löpande varför det är viktigt att du inte väntar med din ansökan, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök tjänsten direkt på www.iqjobb.se.
Mer info
Område Surahammar
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IQ har en pool med tekniskt yrkesskickliga medarbetare som hyrs ut vid behov. Flera företag delar på personer med kompetens som det råder brist på.
Verksamheten riktar sig till tillverkningsindustrin i Mälardalen och södra Dalarna.
Det nära samarbetet med företagen säkerställer inriktningen vid rekrytering och utveckling av medarbetarna. IQ satsar på den sociala kompetensen, nya tekniker och arbetsmetoder vilket gör att kompetensen alltid är aktuell.
Som arbetsgivare tillämpar IQ Teknikavtalet och erbjuder personalen bra anställningsvillkor, vilket attraherar många duktiga personer till personalpoolen. Det säkerställer i sin tur den långsiktiga kompetensförsörjningen.
IQ hjälper sina kunder inom det personaldministrativa området, exempelvis med rekrytering, tester, kompetensanalyser, utbildningar, kompetensväxling och vid nerdragningar.