Vi söker CNC operatörer för uppdrag i Surahammar!

Vi söker CNC operatörer för uppdrag i Surahammar!

Vi söker CNC operatörer för uppdrag i Surahammar!

För kunds räkning söker Randstad CNC-operatörer för uppdrag på heltid. Som CNC-operatör kommer du att arbeta både 2-skift och 3-skift. Tjänsten kommer att tillsättas snarast. Som CNC-operatör är det viktigt att du är självständig i ditt arbete och van vid att ta eget ansvar. Vi ser att du har en långsiktig inställning till att få utvecklas med och på arbetsplatsen.

Kvalifikationer
  • Du är utbildad CNC-operatör
  • Du har erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör
  • Du har goda kunskaper i ritningsläsning och kontrollmätning
  • Du har körkort och tillgång till bil
  • Du har truckkort A/B
  • Traverskort
  • Körkort B och bil för att ta sig till arbetsplatsen mellan olika skiftgångar
Uppdragsgivare: Randstad AB
Ort: Surhammar
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, 2-skift, 3-skift
För information: robert.eldesten@randstad.se

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete.. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss. Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.
Mer info
Område Surahammar
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.