Projektkoordinator

Projektkoordinator

I rollen som projektkoordinator kommer du att vara kundens Single Point of Contact i flera projekt med nyckelkunder. Du ansvarar för ordern från att den kommer in till företaget till leverans. Arbetet sker i nära samarbete med olika avdelningar inom organisationen så som försäljning, design, kvalitet, produktion och inköp. Du ansvarar även för för företagets projektledningsprocess vilket innebär att det är du som utvecklar, implementerar, utbildar och säkerställer efterlevnad av processen.

Vår kund är en global industripartner med inriktning mot metaller. Företaget är en viktig industripartner med kunder inom såväl fordonsindustrin som energimarknaden och försvaret. Med anor från 1960-talet hjälper de idag såväl lokala aktörer som de ute i världen med att stärka och förbättra metallers egenskaper.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Västmanlands län

Omfattning: Heltid med start i enligt överenskommelse (gärna så snart som möjligt)

Arbetsbeskrivning

I rollen som projektkoordinator är du en nyckelperson i företaget som har stort ägandeskap, självständighet med likaså nära samarbeten med flera kontaktytor. Du är den personen som har kundens bästa för ögonen samtidigt som du tar hänsyn till verksamheten.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

bevakning och uppföljning av tidplan

att utfärda notifieringar

att anordna möten under orderprocessen, till exempel PPM, möten för att diskutera kvalitetsfrågor m.m.

hantering av QN´s

framtagning och uppföljning av projektrelaterade KPI: er

ansvarig för Lessons learned

utveckling av projektledningsprocessen med tillhörande stödsystem/verktyg

Kvalifikationer

För att du ska lyckas och komma till din fulla rätt i rollen ser vi att du har följande kvalifikationer:

erfarenhet av att arbeta med projektledning inom industri.

vana av att arbeta direkt med kund.

erfarenhet och förmåga att leda, motivera och kommunicera med tvärfunktionella team

erfarenhet av projektadministration

erfarenhet av att arbeta med/ implementera stödsystem

god datorvana (MS Office)

goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska

Det är meriterande, men inget krav om du även har en högskoleutbildning inom behandlat område. Det är även en fördel om du har förmåga att förstå tekniska frågor, som materialspecifikationer och ritningar och att du har ett tekniskt intresse.

Har du även arbetat i och har goda kunskaper gällande Jeeves är det pricken över i:et samt om du behärskar fler språk än svenska och engelska flytande.

Personliga egenskaper:

De kvalifikationer som vi ser som viktiga för att trivas och lyckas i rollen är att du har vana av att ha kund- och leverantörskontrakt där du både är serviceminded men även är trygg i dig själv och har skinn på näsan.

Rollen ställer vidare stora krav på ansvar, driftighet och förmågan att arbeta självgående mot uppsatta mål på ett effektivt och bra sätt. Du tar gärna egna initiativ arbetar lösningsorienterat där du kan anpassa dig till olika förutsättningar om läget ändras eller något oväntat dyker upp är du snabb på att ställa om.

Vidare ser vi att du är en person som:

är resultatorienterad

är strukturerad och välorganiserad

har god samarbetsförmåga

är flexibel

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-11.14, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Sanna Ullbrand, sanna.ullbrand@randstad.se
Mer info
Område Surahammar
Yrkesroll Administration, Koordinator, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 19 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.