Montör sökes för uppdrag inom verkstadsindustrin i Surahamma

Montör sökes för uppdrag inom verkstadsindustrin i Surahamma

Vi söker just nu 3 montörer för ett uppdrag hos vår kund inom verkstadsindustrin,

Vi ser att du gillar att meka, inte är rädd för att ta i och har ett intresse att jobba i verkstadsmiljö. Som person är du noggrann, ordningsam och snabblärd.
Du gillar att jobba inom produktionen och har lätt för att samarbeta med andra. Du är flexibel, initiativtagande och händig som person

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder i Surahammar.

Omfattning: Heltid i 3 månader med chans till förlängning, 2-skift.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en verkstadsteknisk utbildning och/eller erfarenhet av monteringsarbete inom verkstadsindustrin. Om du tidigare har arbetat med mekaniskt montage är detta meriterande. Traverskort är ett krav och andra truckkort är ett stort plus.

Krav:
Körkort + tillgång till bil
Kan jobba skift
Traverskort

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-11-24, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Johanna Levin, johanna.levin@randstad.se
Mer info
Område Surahammar
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 24 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.