Servicetekniker till Västmanland

Servicetekniker till Västmanland

Är du beredd att satsa på att göra ett bra jobb, lära dig mer, och bli ännu bättre?! Drivs du av att lösa kundens problem och kanske överträffa förväntningarna? Vill du jobba med ett gäng likasinnade där du har massor av hjälp att ge och få?

Då passar du i Team Ponsse!

Hos oss jobbar alla hårt, gillar varann och vi tycker om att utvecklas tillsammans. Den här tjänsten är vid Ponsse AB´s huvudkontor i Surahammar (strax norr om Västerås). Vi är ett familjeföretag som värdesätter alla medarbetare, och det kommer du att märka! Mår medarbetarna bra så mår kunderna bra! Vi är på uppåtgående och utökar hela tiden med ny personal och nya anläggningar.

Hos oss är personligheten och viljan att göra ett bra jobb viktigare än din skola! Hos oss är vi stolta över att jobba för Ponsse – världens bästa skogsmaskin! (enligt oss, och några till).

Hur ser din arbetsdag ut?

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att lösa tekniska problem på både nya och begagnade maskiner. Du utgår från vår verkstad i Surahammar, mestadels jobb inne på vår verkstad, men även fältarbete kan förekomma. Du utför service samt alla förekommande reparationer av våra produkter. Du arbetar ofta på egen hand men också med andra mekaniker och tekniker.

Det krävs vissa förkunskaper för att kunna söka jobbet:
  • Du har en fordonsteknisk/maskinteknisk utbildning, gärna med inriktning mot tunga maskiner, och har ett par års erfarenhet av liknande arbete, t.ex. maskinreparatör eller mekaniker.
  • Du har kunskaper i styrsystem, elektronik och hydraulik.
  • Du kan sköta dina arbetsorder och är professionell mot kunderna
  • Du behärskar engelska relativt obehindrat i både tal och skrift.
  • Du har minst B-körkort
Du kommer att få anpassad, intern utbildning på våra produkter, system och tjänster. Vi håller med utbildning kontinuerligt under din anställning för att säkerställa hög kompetens.

Vi har kollektivavtal och individuell lönesättning. Tillträde snarast.

Välkommen med din ansökan senast 2020-04-15. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kontaktperson är Peter Häggkvist (Platschef) 070-399 01 36, peter.haggkvist@ponsse.com
Mer info
Område Surahammar
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ponsse.com/se
Sista ansökningsdag 15 apr 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ponsse är en av världens ledande tillverkare av skogsmaskiner med ett brett utbud av skotare, skördare och skördaraggregat i alla storleksklasser. PONSSE koncernen består av moderbolaget Ponsse Plc i Finland med 11 dotterbolag och 26 återförsäljare över hela världen. I Sverige sköts försäljning och service av Ponsse AB, ett helägt dotterbolag med huvudkontor och säte strax norr om Västerås. Ponsse AB:s omsätter ca: 625 milj. kr och har idag 20 anställda. Mer information om Ponsse hittar du på www.ponsse.com/se.