BESTIKTNINGSTEKNIKER till Västmanland

BESTIKTNINGSTEKNIKER till Västmanland

Vi söker en besiktningstekniker till vår verkstad i Surahammar, strax utanför Västerås.

Service och eftermarknad är en viktig del i Ponsses verksamhet och ger oss möjlighet att ge våra kunder bästa tänkbara service för sina maskiner. Nöjda kunder är vårt största fokus och något som vi ständigt strävar efter att förbättra.

I vår anläggning i Surahammar utförs service och underhåll på Ponsse skogsmaskiner, men även en del jobb i fält förekommer. Ditt ansvarsområde blir våra begagnade maskiner, inleverans, testkörning, besiktning, dokumentation och att åtgärda det som behövs i samråd med verkstad. Du ska se till att maskinerna är i visningsbart skick och kanske också vara behjälplig när kunder kommer för att titta på maskinerna. Du kommer delvis också hjälpa till med det dagliga arbetet på verkstan.

Du får utbildning av oss, därför är det viktigt att du är vetgirig och alltid strävar efter att lära dig mer.

Vi söker dig som:
  • är tekniskt intresserad
  • har en utbildning till maskinförare, fordonsutbildning (Tunga) eller servicetekniker
  • har jobbat som servicetekniker eller maskinförare, eller har erfarenhet av skogsmaskiner, fältservice eller verkstadsmek.
  • är flexibel och kommunikativ
  • har en personlighet som i grunden är mycket serviceinriktad och som är lösningsorienterad. Struktur och noggrannhet ligger för dig.
  • har öga för möjliga förbättringar och räds inte att förändra eller testa nya idéer. Framförallt är du trygg i dig själv och vet hur du ska bemöta människor.
  • har en generös personlighet där du delar med dig av dina kunskaper till kollegor och strävar efter att teamet ska utvecklas.
  • god datavana och administrativt intresserad
  • Körkort är ett krav (lägst B-kort)
Då vi är ett serviceföretag kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Hos oss får du ett varierande arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du behärskar engelska i både tal och skrift.

Låter detta som en spännande utmaning för dig?

Hos oss kommer du tas emot av ett härligt team av medarbetare som gillar sitt arbete och som strävar efter att lära, ha kul och utvecklas tillsammans. Du får utbildning av oss, både i uppstart och därefter kontinuerligt. Ponsse är en arbetsgivare som är mån om sina medarbetare och vill att du ska trivas.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen Vi tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten kontakta Christer Granlöf, 070-221 21 05, christer.granlof@ponsse.com

Sista ansökningsdag 2021-02-28

Välkommen till oss!
Mer info
Telefon 0220-39900
Område Surahammar
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ponsse.com/se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ponsse är en av världens ledande tillverkare av skogsmaskiner med ett brett utbud av skotare, skördare och skördaraggregat i alla storleksklasser. PONSSE koncernen består av moderbolaget Ponsse Plc i Finland med 12 dotterbolag och 26 återförsäljare över hela världen. I Sverige sköts försäljning och service av Ponsse AB, ett helägt dotterbolag med huvudkontor och säte strax norr om Västerås. Ponsse AB:s omsätter ca: 910 milj. kr och har idag 65 anställda. Mer information om Ponsse hittar du på www.ponsse.com/se.