Processoperatör i Surahammar

Processoperatör i Surahammar

Processoperatör i Surahammar

Vi erbjuder ett arbete som operatör hos en kund i Surahammar.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med processtyrning eller som operatör. Arbetet kräver att du är noggrann och har ett sinne för ordning och reda. Arbetet innebär även en del arbete med hjälp av travers/truck.

Om tjänsten

Vi söker bra personer med industrivana. Du kommer arbeta 2- eller 3-skift men andra former kan också förekomma.

Om kunden

Du kommer arbeta hos en av våra kunder i Surahammar.

Personliga egenskaper

Vill du jobba inom industrin med alla dess möjligheter till egen utveckling är detta jobbet för dig. Vi lägger stor vikt vid din personliga profil därför söker vi dig som är noggrann med god samarbetsförmåga. Meriterande med traverskort och gärna även truckkort. Du behöver vana från industriarbete. Är du tekniskt lagd med intresse för teknik är det mycket bra.

För rätt person kan denna tjänst innebära en tillsvidareanställning hos kundföretaget.

Villkor

Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal vi och de flesta av våra kunder än anslutna till. Vi ser långsiktigt på dig som anställd och vårt mål är alltid att du som har rätt förutsättningar ska kunna erbjudas en tillsvidareanställning. Idag är mer än hälften av våra medarbetare tillsvidareanställda hos oss.
Stämmer ovan in på dig? Då är just du den vi behöver!

Sök tjänsten direkt på www.iqjobb.se, där kan du även läsa mer om oss på IQ och hur det är att arbeta hos oss. Urval sker löpande varför det är viktigt att du inte väntar med din ansökan.
Mer info
Område Surahammar
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IQ har en pool med tekniskt yrkesskickliga medarbetare som hyrs ut vid behov. Flera företag delar på personer med kompetens som det råder brist på.
Verksamheten riktar sig till tillverkningsindustrin i Mälardalen och södra Dalarna.
Det nära samarbetet med företagen säkerställer inriktningen vid rekrytering och utveckling av medarbetarna. IQ satsar på den sociala kompetensen, nya tekniker och arbetsmetoder vilket gör att kompetensen alltid är aktuell.
Som arbetsgivare tillämpar IQ Teknikavtalet och erbjuder personalen bra anställningsvillkor, vilket attraherar många duktiga personer till personalpoolen. Det säkerställer i sin tur den långsiktiga kompetensförsörjningen.
IQ hjälper sina kunder inom det personaldministrativa området, exempelvis med rekrytering, tester, kompetensanalyser, utbildningar, kompetensväxling och vid nerdragningar.