Vi söker dig som vill arbeta med drift och underhåll och driva förbättringsarbeten.

Dina arbetsuppgifter

Uppgifterna är att serva företagets drift och underhåll inom el för verksamhetens framställning av elektroplåt.

I arbetet ingår att driva och medverka i förbättringsarbete och underhållsprojekt samt arbete med drift och underhåll på automations- och drivsystem för processlinjerna i produktionen.

Vidare ingår att analysera samt utveckla underhållsinsatser.

I arbetet ingår även att ansvara för att standarden på elrelaterad utrustning och dokumentation upprätthålls samt ansvar för reservdelshanteringen.

Elteknikgruppen har beredskap.

Din bakgrund

Vi söker dig som har teknisk utbildning med inriktning på el samt allsidig industripraktik inom elområdet.

Vi vill även att du har erfarenhet av drift och underhåll på automationsutrustning och drivsystem samt även har erfarenhet av PLC-programmering och igångkörning. Kunskap och erfarenhet av IT, datakommunikation och nätverk ser vi som meriterande.

Du kan även utvecklas till att arbeta som elsäkerhetsledare / eldriftledare.

Din profil

Som person är du självgående, flexibel och van vid eget ansvar. Du är en strukturerad person som har erfarenhet av att dokumentera. Du har förmågan att samarbeta och kommunicera med andra yrkeskategorier internt och externa resurser.

Hälsa och Säkerhet i arbetet är viktiga områden vi prioriterar.
Mer info
Område Surahammar
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av INDUSTRIQOMPETENS
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IQ har en pool med tekniskt yrkesskickliga medarbetare som hyrs ut vid behov. Flera företag delar på personer med kompetens som det råder brist på.
Verksamheten riktar sig till tillverkningsindustrin i Mälardalen och södra Dalarna.
Det nära samarbetet med företagen säkerställer inriktningen vid rekrytering och utveckling av medarbetarna. IQ satsar på den sociala kompetensen, nya tekniker och arbetsmetoder vilket gör att kompetensen alltid är aktuell.
Som arbetsgivare tillämpar IQ Teknikavtalet och erbjuder personalen bra anställningsvillkor, vilket attraherar många duktiga personer till personalpoolen. Det säkerställer i sin tur den långsiktiga kompetensförsörjningen.
IQ hjälper sina kunder inom det personaldministrativa området, exempelvis med rekrytering, tester, kompetensanalyser, utbildningar, kompetensväxling och vid nerdragningar.