Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig

ITAB Outdoor tillhör numera Interteko Group som är en ung e-handelskoncern. Interteko Group består dels av e-handelsbolaget ITAB Outdoor samt dels det nystartade varumärket Garphyttan Original. Interteko Group har sin bas i Surahammar där vi har vårt e-handelscentrum med lager och logistik samt en butik.
Surahammar är centrum för vår kundupplevelse. Från kontoret i Stockholm sköts marknadsföring, stödfunktioner, produktutveckling och den internationella utvecklingen av Garphyttan. Vi är för närvarande fem medarbetare i Surahammar och fyra medarbetare heltid och två deltid i Stockholm.
Verksamheten startade hösten 2019 med det egenutvecklade varumärket Garphyttan Original och förvärvet av ITAB Outdoor, en verksamhet som grundades 1980 med utveckling och försäljning av egna varumärken och andra kända varumärken inom friluftsliv/outdoor, jakt och fiske.

Vad vi kan erbjuda dig
Eftersom vi är ett ungt företag med aktiva ägare är det korta beslutsvägar och högt i tak. Om du lockas av startupmiljö och trivs med mycket ansvar och varierande arbetsuppgifter som inte alltid är strikt inom ditt expertisområde så är Interteko Group ett roligt och stimulerande företag för dig. Vi kan inte lova struktur, "nio till fem" och fika med kollegorna men vi kan lova en dynamisk och utvecklande miljö för rätt person att växa och utvecklas i. Är du lika taggad som oss på en nystart där möjligheterna är obegränsade? Tänkte väl det!

Om rollen
I tjänsten som Ekonomiansvarig ansvarar du för den löpande bokföringen och redovisningen för en bolagsgrupp bestående av tre bolag varav två är aktiva, samt månatlig fakturering och lönehantering för 10-15 anställda. I rollen ansvarar du även för årsredovisning, övergripande skattefrågor, uppföljning och genomförande av budgetprocessen samt ekonomisk rapportering i nära samarbete med VD och ledningsgrupp på månadsbasis.

Du erbjudas en utmanande roll i ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas, vilket innebär ett stort inflytande och delaktighet i olika processer framåt. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Surahammar.

Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet från en liknande roll, gärna med erfarenhet av detaljhandel, men det är inte ett måste. Det är viktigt att du är självständig i årsredovisning samt har erfarenhet från löneadministration. Goda kunskaper i Fortnox och Windows är ett måste.
Som person är du analytisk, noggrann, strukturerad och ser till att leverera inom givna tidsramar. Andra viktiga egenskaper är att du är social och kommunikativ samt trivs med att arbeta i en verksamhetsnära roll med flera kontaktytor. Då du är ensami rollen trivs du med att arbeta självständigt och du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare så är du prestigelös och är inte rädd att hjälpa till där det behövs.

Vi gillar effektivitet, initiativförmåga, kreativitet, ödmjukhet och smartness. Vi letar efter dig som vill känna sig en teammedlem och en kugge i ett väloljat maskineri med kollegor och vi letar inte efter dig som vill känna sig som anställda på en arbetsplats med chefer.
Vi är under stark tillväxt och ser därför gärna att du har erfarenhet av att bygga ett team runt dig så att vi tillsammans kan växa och tillgodose behovet hos befintliga bolag men även potentiella ytterligare bolag som gruppen växer med. Vi ser gärna sökande av alla könsidentiteter, åldrar och etniska tillhörigheter, det viktigaste är din inställning och att du brinner för ditt arbete.

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast 6 mars 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja, tel. 0768 - 24 60 04.
Mer info
Kontaktperson Josefin Träpja
Telefon 0768246004
Område Surahammar
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://itaboutdoor.se/
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Interteko Group är en ung e-handelskoncern med kontor i Stockholm och Surahammar. Interteko Group består dels av e-handelsbolaget ITAB Outdoor (www.itaboutdoor.se), som säljer kläder och utrustning för arbete och fritid utomhus, jakt och fiske, online och i en butik i Surahammar samt dels det nystartade varumärket Garphyttan Original, kläder för arbete och friluftsliv, som säljs direkt till konsument i vår egen e-handel www.garphyttan.com och via återförsäljare i Sverige och internationellt.