Maintenance Supervisor

Maintenance Supervisor

Är du en tekniker redo att få utveckla dina kunskaper i en bred roll?

Vi söker nu nu en Maintenance Supervisor för vår anläggning i Surahammar! I denna roll kommer du leda och koordinera drift och mekaniskt underhåll samtidigt som du deltar i produktion av luft- och vätgas.

Detta är en spännande roll för dig som är redo att vara en del i ett team som värderar laganda och en stabil arbetsplats där du har stora möjligheter att utveckla din tekniska expertis.

Ditt uppdrag och hur du kommer bidra

Som Maintenance Supervisor kommer du vara en del av ett mindre arbetslag med operatörer, tekniker och instrumentingenjörer där vi alla värdesätter att stötta varandra i våra arbetsområden. Du kommer därmed både leda och koordinera vårt arbete men även delta hands-on i drift och mekaniskt underhåll av vår luftgas- och vätgasanläggning.

Andra arbetsuppgifter kommer innebära att leda och delta i mekaniska projekt, ansvara för förebyggande underhåll genom vårt underhållningssystem och sköta administration för våra reservdelar. Du kommer även ha ansvar för att förebygga, planera och kontrollera säkerheten på fabriken, så som FLT, SBA, lyftredskapen, brandalarm osv.

Efter ett grundligt introduktionsprogram där du lär dig allt om våra processer, anläggningar och säkerhetsrutiner kommer du att bli ansvarig för det mekaniska underhållet på fabriken. Då anläggningarna är igång dygnet runt, kommer du även efter en tid bli en del beredskapsstyrkan vilket innebär att underhålla eller åtgärda eventuella problem som kan dyka upp. Den som visar teknisk spetskompetens har möjlighet till en karriär inom vårt Technical Community Leader program, där personer med värdefull teknisk kunskap blir utnämnda till nationella eller internationella Air Liquide experter inom sitt område.

Vem är du?
För att ta sig an denna roll, har du en teknisk utbildningsbakgrund och erfarenhet av mekaniskt underhåll eller konstruktion, som till exempel servicetekniker. I och med att arbetsflödet ibland kan vara högt, tror vi även att du är en trygg och lugn person med uthållighet som har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter. Du har ett analytiskt och logiskt tankesätt och har lätt att skapa struktur. Har du dessutom en positiv inställning, kommer du nog trivas hos oss!

Du är en riktig teamplayer och tar gärna emot feedback samt delar med dig av dina idéer på förbättringsområden i vårt arbete. Du har ett giltigt körkort samt talar och förstår svenska. Du har även goda kunskaper i engelska.

Övrig information
Denna position är placerad i Surahammar och du kommer rapportera till Klas Lundberg, Supervisor för Surahammar. Om du har några frågor om rollen, var vänlig kontakt Michael Burman, Produktionschef Sverige på +46 910 77 33 79.

Skicka in din ansökan senast 25 augusti. Vi kommer gå igenom ansökningarna fortlöpande, så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Denna rekrytering hanteras av vårt interna rekryteringsteam. Vi undanber därför kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag. Tack!
Mer info
Område Surahammar
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Mekanik, Processingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varför blir en del av oss?
Air Liquide strävar för att bidra till hållbar framtid och vi är fast beslutna att gå över till en ren och hållbar gasindustri där vi genom innovation och högteknologi formar framtiden med utmärkta tjänster för industri och hälsa.

Vi erbjuder dig en position i ett företag som förstår att när du växer så växer vi. Vi erbjuder dig därför fantastiska karriärmöjligheter i ett internationellt företag baserat i 75 länder, samtidigt som du kommer att arbetar i ett team som stöttar och motiverar varandra i vårt arbete.

Andra förmåner är flexibel arbetstid och arbetsplats, lunch till reducerade priser, generös semester, friskvårdsbidrag och mycket mer.

Lyssna på vår podcast med Clara, Kathrine och Ragnar för att höra mer om hur det är att arbeta här, work-life balance och utvecklingsmöjligheter.