Industrielektriker till Uponor

Industrielektriker till Uponor

Är du utbildad elektriker och intresserad av en ny utmaning? Är du samtidigt serviceinriktad och lösningsorienterad? Då är tjänsten som industrielektriker hos vår kund Uponor i Virsbo något för dig! Sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten
Uponor är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur. Vi servar byggindustrin inom en rad olika områden så som bostäder, kommersiella fastigheter samt industri- och anläggningsbyggnation. Uponor har ca 4 000 anställda i 30 länder, huvudsakligen i Europa och Nordamerika. Under 2018 hade Uponor en nettoförsäljning på över 12 miljarder kronor. Uponor har sitt säte i Finland och är noterat på Nasdaq i Helsingfors. Uponor bygger på dig.

Till underhållsavdelningen med femton mycket kompetenta medarbetare söker vi nu en industrielektriker som har hög ambition och engagemang att vara med i den spännande utvecklingsfas som underhållsavdelningen nu befinner sig i.

Du kommer att arbeta med allt från ställverk till avancerade styrsystem. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av underhåll, felsökning, reparationer, förbättringar och ombyggnationer av utrustningen samt en del nyinstallationer.

Arbetet bedrivs i tvåskift och beredskapsarbete kan förekomma. Anställningen sker direkt hos Uponor och är en tillsvidareanställning på heltid.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad elektriker och gärna har erfarenhet av arbete som elektriker inom industrin. Du bör ha kunskaper i felsökning av maskinstyrningar och av att läsa el-schema (kabeldragning och elskåpsmontering förekommer). Arbetet bedrivs inom ett brett kunskapsområde. Detta innebär att det är meriterande om du har erfarenhet av Siemens och Mitsubishi PLC samt är kunnig i mekanik och pneumatik. Uponor använder IDUS som underhållssystem.

Du har förmågan att hitta lösningar på problem och arbetar på ett aktivt och strukturerat sätt. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har inga problem med att läsa och förstå el-ritningar. Vi förutsätter att du har datorvana.

För att lyckas i rollen tror vi att du är ansvarstagande, noggrann och förstår vikten av flexibilitet. Du är en positiv person som har lätt för att samarbeta i olika arbetsgrupper och trivs med att ha många olika kontaktytor. Det är av vikt att du är självgående då du arbetar självständigt med att planera din arbetsdag utifrån de mål och prioriteringar som är gjorda.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Lindström via Adecco 0223-65 20 53 alt. julia.lindstrom@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Elektriker, Industrielektriker,Underhåll, Uponor, Adecco, Virsbo
Mer info
Område Surahammar
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.