El- och automationstekniker till Uponor i Virsbo

El- och automationstekniker till Uponor i Virsbo

Är du redo för en ny utmaning? Har du en utbildning inom automation och intresse av mekanik & el? Är du en kunnig tekniker som har erfarenhet från automatiserad produktion? Då är jobbet som el- och automationstekniker hos Uponor något för dig! Sök tjänsten nu!

Uponor är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur. Vi servar byggindustrin inom en rad olika områden så som bostäder, kommersiella fastigheter samt industri- och anläggningsbyggnation. Uponor har ca 4 000 anställda i 30 länder, huvudsakligen i Europa och Nordamerika. Under 2018 hade Uponor en nettoförsäljning på över 12 miljarder kronor. Uponor har sitt säte i Finland och är noterat på Nasdaq i Helsingfors. Uponor bygger på dig.

Tjänsten som el- och automationstekniker är placerad på Uponors produktionsanläggning i Virsbo, 45 km norr om Västerås. Produktionsanläggning är landets största och huvudkontor för Sverigeorganisationen. Här arbetar ca 300 medarbetare med produktion, utveckling, försäljning och administration.

I den här rollen kommer du främst att arbeta med:
  • Att delta vid projektering av ombyggnader och nyanskaffning av maskinutrustning
  • Assistera och instruera vid felsökning
  • Elektrisk konstruktion och övergripande planering
  • Planera och bereda olika typer av elarbeten
  • Design och layout
  • Uppdatering och framtagning av ritningsunderlag i CAD miljö
Om dig
För att lyckas i den här rollen tror vi att du har några års erfarenhet av att jobba inom tillverkningsindustrin samt utbildningsbakgrund inom el- och automationsteknik eller att du har förvärvat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du har kunskap inom styr- och reglerteknik, elektronik och PLC-programmering. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete med elektriska arbeten på maskiner med avancerade styrsystem. Produktionsanläggningen i Virsbo har en omfattande bas av styrsystem installerade, där merparten är från Siemens och Mitsubishi.

Viktigt för tjänsten är:
  • kunskap inom el och mekanik
  • goda kunskaper om produktionsprocesser och maskiner
  • goda kunskaper i svenska och engelska
Arbetsuppgifterna förutsätter en utåtriktad och ansvarstagande person som är drivande då mycket direktkontakt och samarbete med andra yrkesgrupper ställer krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som el- och automationstekniker är en direktanställning till Uponor. Anställningen är tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering har Uponor valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tillsättningar av tjänsten ska ske så snart som möjligt och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Lindström via Adecco 0223-65 20 53 alt. julia.lindstrom@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!


Sökord

Automationstekniker, el och automationstekniker, elingenjör, CAD, Fagersta, Virsbo, Uponor, Adecco.
Mer info
Område Surahammar
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.