El- och automationstekniker till Uponor i Virsbo

El- och automationstekniker till Uponor i Virsbo

Har du en utbildning inom automation och intresse av mekanik & el? Är du en kunnig tekniker som har erfarenhet från automatiserad produktion? Då är jobbet som el- och automationstekniker hos Uponor något för dig!

Uponor är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur. Vi servar byggindustrin inom en rad olika områden så som bostäder, kommersiella fastigheter samt industri- och anläggningsbyggnation.Uponor har ca 4 000 anställda i 30 länder, huvudsakligen i Europa och Nordamerika. Uponor har sitt säte i Finland och är noterat på Nasdaq i Helsingfors. Uponor bygger på dig.

Uponors produktionsanläggning i Virsbo är landets största och huvudkontor för Sverigeorganisationen. Här arbetar ca 300 medarbetare med produktion, utveckling, försäljning och administration.

Tjänsten innebär att vara den tekniska ledaren för olika projekt och vägleda andra ingenjörer, tekniker eller projektmedlemmar i arbetet. I den här rollen kommer du främst att arbeta med:
  • Att delta vid projektering av ombyggnader och nyanskaffning av maskinutrustning
  • Assistera och instruera vid felsökning
  • Elektrisk konstruktion och övergripande planering
  • Planera och bereda olika typer av elarbeten
  • Design och layout
  • Uppdatering och framtagning av ritningsunderlag i CAD miljö
Om dig
För att lyckas i den här rollen tror vi att du har några års erfarenhet av att jobba inom tillverkningsindustrin. Du har en utbildningsbakgrund inom el- och automationsteknik, alternativt att du har förvärvat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du har kunskap inom styr- och reglerteknik, elektronik och PLC-programmering. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete med elektriska arbeten på maskiner med styrsystem från Siemens och Mitsubishi.

Viktigt för tjänsten är:
  • kunskap inom el och mekanik
  • goda kunskaper om produktionsprocesser och maskiner
  • goda kunskaper i svenska och engelska
Arbetsuppgifterna förutsätter en utåtriktad och ansvarstagande person som är drivande då mycket direktkontakt och samarbete med andra yrkesgrupper ställer krav på god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som el- och automationstekniker är placerad på produktionsanläggning i Virsbo, 45 km norr om Västerås.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos vår kund Uponor, med tillträde enligt överenskommelse.. Provanställning kan komma att tillämpas.

Om ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

I denna rekrytering har Uponor valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Julia Lindström via Adecco 0223-65 20 53 alt. julia.lindstrom@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!


Sökord

Automationstekniker, el och automationstekniker, elingenjör, CAD, PLC, Fagersta, Virsbo, Uponor, Adecco.
Mer info
Område Surahammar
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.