Behandlingspersonal heltid Nytida Gylleby behandlingshem

Behandlingspersonal heltid Nytida Gylleby behandlingshem

Nu söker vi på Nytida Gylleby behandlingshem i Sunne behandlingspersonal till vårt team för tillsvidareanställning på heltid. Vi erbjuder en givande arbetsplats, ett utvecklande jobb där du gör skillnad, fortbildningar och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2023-02-13.

Om oss

Nytida Gylleby behandlingshem bedrivs utifrån de två olika tillstånden HVB och viss annan heldygnsvård. Vi erbjuder behandling och omsorg för kvinnor och män över 21 år med psykiska diagnoser och/eller samsjuklighet. På behandlingshemmet finns två enheter fördelat på 40 vårdplatser; en större enhet med 28 platser och en mindre enhet med 12 platser. Den mindre enheten har högre personaltäthet och är därmed anpassad för personer med ett större psykiatriskt och ibland fysiskt vårdbehov. De metoder som används i behandlingsarbetet i tillägg till medicinsk och KBT-terapeutisk behandling är bland annat återfallsprevention, ESL, ADL-träning etc. Vår målsättning är att hjälpa till att ge varje person de individuella verktyg och strategier som denne behöver för att leva ett meningsfullt liv.

Bland våra medarbetare finns olika kompetenser och bred erfarenhet av att arbeta med psykisk ohälsa och samsjuklighet. Våra arbetstider är förlagda till både dagtid, kvällstid och helger.

Om rollen

Hos oss på Nytida Gylleby får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta och motivera vuxna med psykiska diagnoser, psykosocial problematik, missbruk eller en kombination av detta till ett bättre liv. Som anställd behandlingspersonal hos oss är du delaktig i upprättande och uppföljning av genomförandeplaner, veckoscheman samt kontinuerlig planering runt de klienter som du blir kontaktperson för. Du kommer vara en del av ett behandlingsteam bestående av sjuksköterskor, terapeuter och behandlingssamordnare.

Utöver arbetet som beskrivs ovan så ingår aktiviteter så som att laga mat, träna, samtala, motivera och mycket mer.

Dokumentation är en naturlig del av arbetet. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av andra personers liv och göra skillnad på riktigt.

Vi söker nu personal till den mindre enheten Annexet som har högre personaltäthet och är därmed anpassad för personer med ett större psykiatriskt och ibland fysiskt vårdbehov.

Din erfarenhet och kunskap

Du som söker till oss behöver:

... lockas av ett arbete som är varierat och som kräver kunskap om och framför allt intresse av psykiatrisk vård och socialt arbete.

... tycka om att möta människor som befinner sig i olika livssituationer.

... vara en trygg, lyhörd och närvarande person som vågar ta ansvar.

... trivas med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Du behöver vara utbildad behandlingsassistent/behandlingspedagog eller motsvarande. Undersköterskor med relevant erfarenhet eller vidareutbildning har också möjlighet att söka. Det är meriterande med erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, psykiatri och/eller missbruksvård sedan tidigare. Vi lägger dessutom stor vikt vid personlig lämplighet.

Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. I övrigt har du körkort, god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Du behöver också kunna lämna in 2 olika registerutdrag från polisen där domar 5 år tillbaka i tiden tas i beaktning.

Till dig från oss...
  • Fortbildningstillfällen
  • Regelbunden handledning
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Kollektivavtal
  • Chefer och behandlingssamordnare nära dig i ditt jobb
  • Tydliga arbetssätt och rutiner
  • Genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden.
  • Friskvårdsbidrag och skobidrag
Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vårt arbetssätt följer Nytidas ramverk för pedagogik, och vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Tjänstgöringsgrad: Heltid (100%)

Tillträdesdatum: Efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2023-02-13

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

Verksamhetschef: Elizabeth Axelsson Lilja, tel nr 0565-102 30 el 070-301 25 97 elizabeth.axelssonlilja@nytida.se

Enhetschef: Petra Möörk, tel nr 0565-102 30 el 072-454 08 53 petra.moork@nytida.se

Ansökan

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du genom att klicka på "Skicka ansökan" och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2023-02-13 men då vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka snarast.

Välkommen med din ansökan!

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Sunne
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida provides support for children, young people and adults with lifelong disabilities and psychosocial problems. We offer residential care, day-care activities and individual, family and school support from approximately 400 units throughout Sweden. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Nytida is part of the Ambea group of companies. nytida.se