Miljöarbetare med C-kort till NordRen i Sunne

Miljöarbetare med C-kort till NordRen i Sunne

NordRen är en del av Urbaser - en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning och miljötjänster. NordRen är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Om jobbet
NordRen ansvarar för avfallsinsamlingen i Sunne-, Torsby-, Hagfors- och Munkfors kommuner. Nu behöver vi förstärka avdelningen med en positiv och målinriktad miljöarbetare med C-körkort och YKB som kommer att utgå från vår depå i Sunne.

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom NordRen. Du är vårt ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Sverige rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon.
  • Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning.
  • Avvikelserapportering.
  • Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov.
  • Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.
Vem är du?
Vi söker dig som:
  • Har C-körkort med tillhörande YKB.
  • Behärskar svenska språket i tal och skrift.
Det är meriterande om du:
  • Har yrkeserfarenhet som C-chaufför och har kunskap om tunga fordon.
  • Tidigare arbetat med någon form av avfallsinsamling.
  • Har lokalkännedom.
Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Start: Så snart som möjligt.
Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning tillämpas).
Arbetstider: Dagtid från klockan 06:00-15.00, men skiftarbete enligt rullande schema kan förekomma. Vi har verksamhet måndag till fredag, inkl. "röda" dagar som exempelvis midsommarafton och julafton.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.nordren.se/arbeta-hos-oss/. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta h.persson@nordren.se.
Mer info
Område Sunne
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nordren.se/
Sista ansökningsdag 2 sept 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.