Miljöarbetare/chaufför med C-kort och YKB till NordRen i Sunne

Miljöarbetare/chaufför med C-kort och YKB till NordRen i Sunne

NordRen är en del av Urbaser - en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning och miljötjänster. Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts – det är viktigt för oss!

Om jobbet
NordRen bedriver sedan 2018 hämtning av hushållsavfall på uppdrag av SuToHaMu - Kommunerna Sunne, Torsby, Hagfors och Munkfors. Nu behöver vi förstärka avdelningen med en positiv och målinriktad miljöarbetare med C-körkort och YKB, som kan arbeta under sommarmånaderna från ca. mitten av maj till slutet av augusti (eventuell fortsatt visstidsanställning vid behov).

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom NordRen. Du är vårt ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Sunne rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon
  • Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning
  • Avvikelserapportering
  • Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov
  • Inlämnande av fordon till verkstad vid behov
Vem är du?
Vi söker dig som:
  • Har C-körkort med tillhörande YKB
  • Behärskar svenska språket i tal och skrift
Det är meriterande om du:
  • Har yrkeserfarenhet som C-chaufför och har kunskap om tunga fordon
  • Tidigare arbetat med någon form av avfallsinsamling
  • Har lokalkännedom
Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Start:Ca. mitten av maj eller enligt överenskommelse
Anställningsform och omfattning: Säsongsanställning (eventuellt fortsatt allmän visstidsanställning vid behov), heltid/deltid
Arbetstider: Måndag – fredag, dagtid från klockan 06:00 – 15:00

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval, intervjuer och tillsättning kommer att ske löpande. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sunne
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.nordren.se
Sista ansökningsdag 20 juni 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.