Enhetschef till särskilt boende Brogården

Enhetschef till särskilt boende Brogården

Beskrivning
I Sunne kommun ska alla kommuninnevånare känna trygghet och tillit samt erhålla god och kvalificerad vård och omsorg när behovet finns. Vi söker nu en enhetschef till SÄBO Brogården med ansvar för demensenheter och psykogeriatrisk enhet. Enhetschef är underställd verksamhetschef.

Arbetsuppgifter
Du som enhetschef ansvarar för den dagliga planeringen av verksamheten. Du leder och utvecklar verksamheten tillsammans med dina medarbetare. Du har god förmåga att stimulera och motivera dina medarbetare samt att se möjligheter. Du har personal- och arbetsmiljöansvaret och verkar för att skapa goda förutsättningar för delaktighet, arbetsresultat och arbetsmiljö samt har ansvar för budget- prognos och ekonomi uppföljning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har adekvat universitetsexamen inom social omsorg eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av att vara chef inom vård och omsorg. Kunskap om de lagar (HSL, SoL) som reglerar vår verksamhet är ett krav. Du ska ha god samarbetsförmåga och har förmågan att leda, planera, tillvarata andras kompetenser och idéer. Du har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete.

Villkor
Giltigt B-körkort är ett krav.
Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökningstidens utgång.

Sunne kommun tar emot ansökningar via länken i annonsen och meddelande om tjänsten ges via din inloggning i systemet. Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Sunne
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sunne.se
Sista ansökningsdag 23 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang, sin berättartradition och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen! Läs mer om Sunne på www.sunne.se