Ekonom med redovisningsvana sökes till Rottneros bruk

Ekonom med redovisningsvana sökes till Rottneros bruk

Är du redo för en ny utmaning? Då har vi på Adecco tjänsten för dig! Just nu söker vi en redovisningsekonom till Rottneros!

Om tjänsten
Som Redovisningsekonom kommer du att arbeta med kundens löpande redovisning, bokslutsarbete samt rapporteringsarbete.

Du kommer bli en del av Rottneros ekonomiavdelning där du kommer rapportera till koncerncontrollern under uppdragsperioden.

I din roll som Redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Löpande redovisning
  • Bokslutsarbete inkl kontoavstämningar
  • Moms och skatteredovisningar
  • Rapporteringsarbete
Tjänsten som Redovisningsekonom är ett konsultuppdrag med start i maj och sträcker sig till augusti med chans till förlängning. Detta uppdrag är på heltid.

Om dig
Du som söker har med fördel en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt ett antal års erfarenhet av kvalificerat ekonomi- och/eller redovisningsarbete. Du har gedigen erfarenhet av att arbeta i en bred och operativ roll, med hela den ekonomiska kedjan.

Vidare ser vi att du är strukturerad, självständig och trivs i en roll med stort eget ansvar. Du är en prestigelös och mycket handlingskraftig lagspelare. En god stämning och gemenskap är viktigt på denna arbetsplats, du förväntas därför bidra till detta genom en positiv inställning och stöttande förhållningssätt gentemot kollegor.

Viktigt för tjänsten är:
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt likvärdig kompetens förvärvad genom arbetslivserfarenhet
  • Ett antal års erfarenhet av kvalificerat ekonomi- och/eller redovisningsarbete
  • Att vara kommunikativ
Meriterande är om du tidigare arbetat i Jeeves, IFS, Cognos eller Balancer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Rottneros bruk AB
Vid Rottneros Bruk tillverkas mekaniska massor av de två kategorierna CTMP och slipmassa. Massorna finns i ett 25-tal olika produktvarianter med olika egenskaper och utgör cirka 44 procent av koncernens produktion. Produktionen 2020 uppgick till 179 900 ton, vilket gör bruket till en av Europas största producenter av mekanisk avsalumassa.

Rottneros är en fristående producent av marknadsmassa. Koncernen består av moderbolaget Rottneros AB, börsnoterat på Nasdaq Stockholm, med dotterbolagen Rottneros Bruk AB och Vallviks Bruk AB, verksamma inom produktion och försäljning av marknadsmassa. I koncernen ingår även Rottneros Packaging AB som tillverkar fibertråg, råvaruanskaffningsbolaget SIA Rottneros Baltic i Lettland och skogsaktören Nykvist Skogs AB. Koncernen har cirka 316 anställda och omsatte cirka 2,3 miljarder kronor under verksamhetsåret 2021.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

David Holst 073-684 70 03.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisningsekonom, Rottneros, Ekonomi, Sunne, Adecco
Mer info
Område Sunne
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.