Vikarier till Nytida Gylleby behandlingshem

Vikarier till Nytida Gylleby behandlingshem

"Vi gör världen lite bättre, en människa i taget"

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetar hos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi söker nu timvikarier till Nytida Gylleby behandlingshem

Nytida Gylleby erbjuder behandling och omsorg för kvinnor och män över 21 år med psykisk ohälsa och samsjuklighet. På behandlingshemmet finns två enheter fördelat på 40 vårdplatser. Den mindre enheten har högre personaltäthet och är därmed anpassad för personer med ett större vårdbehov. De metoder som används i behandlingsarbetet i tillägg till medicinsk behandling är bland annat KBT, ESL, IPT-K, MRT, återfallsprevention och ADL-träning. Vår målsättning är att hjälpa till att ge varje person de individuella verktyg och strategier de behöver för att leva ett meningsfullt liv.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med engagerade medarbetare, korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka ditt arbete. På Nytida Gylleby arbetar vi långsiktigt för en effektiv och modern vård med kvalitet i fokus vilket ger oss förutsättningar att verkligen göra skillnad för personer med psykisk ohälsa. Vi har löpande kompetensutveckling i våra behandlingsmetoder.

Bland våra medarbetare finns olika kompetenser och bred erfarenhet av att arbeta med psykiska funktionsnedsättningar och samsjuklighet.

Nytida Gylleby söker nu behandlingspersonal för allmän visstidsanställning med timlön samt behandlingspersonal för vikariat med månadslön (3-6 mån).

Ditt uppdrag

Som behandlingspersonal hos oss är din främsta uppgift att vara den person som arbetar med våra klienter i det dagliga livet. Det handlar om att aktivera, vårda, stötta och behandla. Som behandlingspersonal ska du finnas till hands för samtal samt hjälpa till och stötta dem i alla vardagliga situationer, alltifrån grundläggande ADL-träning och hygien till kontinuerliga motivationssamtal. Även aktiviteter utanför behandlingshemmet är en stor del av arbetet. Vi har en mycket bred målgrupp med personer som alla har olika typer av svårigheter att klara sig i vardagen, därför behöver våra boende alltid en individuell vård och behandling.

Som timvikarie hos oss jobbar man vid behov på olika arbetstider dag, kväll, helg samt natt. Som anställd på vikariat följer du ett schema med arbetstider på arbete på dag, kväll och helg.

Dina kvalifikationer

Vi ser helst att du har en bakgrund från tidigare jobb inom vård- och omsorgsarbete. Är du utbildad undersköterska, behandlingsassistent eller motsvarande, och dessutom har erfarenhet inom psykiatrin, behandlingsverksamhet och/eller missbruk så är det meriterande.

Vi söker dig som värdesätter möjligheten till nytänkande, förändring och påverkan och som känner ett stort engagemang för att göra skillnad för personer med psykisk funktionsnedsättning och samsjuklighet. För att komma till din bästa rätt hos oss behöver du vara självgående, flexibel, initiativtagande och noggrann med en empatisk, prestigelös och trygg personlighet.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med boende, anhöriga och medarbetare. Vi lägger stor vikt vid dig som person, och för dig som känner igen dig i vår beskrivning och vårt sätt att jobba väntar en spännande möjlighet.

Du har god datorvana. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder förmåner som friskvårds- och skobidrag.
Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2019-12-15

För mer information kontakta:

Verksamhetschef Ketil Lundbekk tel: 0565-102 30, 070-301 25 97

Administratör Catrin Larsson tel: 0565-102 30, 070-562 82 80

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du genom att klicka på "Skicka ansökan" och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2019-12-15, men då vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka snarast. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

Facklig kontakt:

Vårdförbundet, Hampus Kalpakas, Mobil: 076-621 73 30, Mail: haralampos.kalpakas@vardaga.se

Vision, Magnus Sällström, Mobil:076-6217721, Mail: vision@ambea.se

Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14, Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 350 enheter runt om i landet. Våra 7 000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Mer info
Område Sunne
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Beteendevetenskap, Sociologi / Socialpsykologi
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Våra 8 500 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. Läs mer på nytida.se