Sommarvikarier till Nytida Gylleby behandlingshem, Sunne

Sommarvikarier till Nytida Gylleby behandlingshem, Sunne

Nu söker vi på Nytida Gylleby behandlingshem i Sunne ytterligare sommarvikarier som behandlingspersonal. Vi erbjuder en givande arbetsplats, fortbildningar och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2022-06-30 (intervjuer hålls löpande).

Kul att du hittade hit!
Vi gissar att du tycker om att möta människor. Och att du är intresserad av att förstå vad som ligger bakom olika beteenden. Du brukar förmodligen hitta nya sätt att lösa en situation. Och det löser sig oftast för du är trygg i dig själv, nyfiken, lyhörd, och närvarande. Om det här stämmer in på dig, så kanske du vill jobba med oss i sommar!

Vad gör vi?

Hos oss på Nytida Gylleby får du möta människor som har olika behov av stöd och omsorg. Det handlar om att stötta och motivera vuxna med psykisk funktionsnedsättning, psykosocial problematik, missbruk eller en kombination av detta till ett bättre liv. Tillsammans gör vi aktiviteter så som att laga mat, städa, gå på utflykter, träna, samtala, motivera och mycket mer. Vi söker dig som vill lära känna, förstå och vara en del av andra personers liv och göra skillnad på riktigt.

Till dig från oss...
 • Introduktionsträffar
 • Fortbildningstillfällen
 • God inskolning/handledning
 • Möjlighet att jobba som timvikarie även innan sommaren
 • Förmånsportal med rabatter och förmåner
 • Kollektivavtal samt tillhörande försäkringar
 • Coachande och stöttande chefer och samordnare nära dig
 • Tydliga arbetssätt och rutiner för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Men du får även...
 • genuina möten och erfarenheter som rustar dig för framtiden, oavsett var den är.
 • möjlighet att visa vem du är. Ofta är sommarjobbet en ingång till någon typ av anställning hos oss efter din utbildning/examen.
 • en arbetslivserfarenhet som gör stor skillnad på din CV. Att ha jobbat med människor som behöver stöd, visar dina kommande arbetsgivare att du har erfarenhet av att möta många olika personer utifrån deras behov. Det behövs i alla branscher.
Om Nytida Gylleby behandlingshem

Nytida Gylleby behandlingshem bedrivs utifrån de två olika tillstånden HVB och viss annan heldygnsvård. Vi erbjuder behandling och omsorg för kvinnor och män över 21 år med psykisk ohälsa eller samsjuklighet. På behandlingshemmet finns två enheter fördelat på 40 vårdplatser; en större enhet med 28 platser och en mindre enhet med 12 platser. Den mindre enheten har högre personaltäthet och är därmed anpassad för personer med ett större psykiatriskt och ibland fysiskt vårdbehov. De metoder som används i behandlingsarbetet i tillägg till medicinsk behandling är bland annat KBT, återfallsprevention, ADL-träning etc. Vår målsättning är att hjälpa till att ge varje person de individuella verktyg och strategier de behöver för att leva ett meningsfullt liv.

Bland våra medarbetare finns olika kompetenser och bred erfarenhet av att arbeta med psykiska funktionsnedsättningar och samsjuklighet. Våra arbetstider är varierande med både dag-, kväll,-, helg- och nattjobb.

Din erfarenhet och kunskap

Vi gissar att du som söker till oss:

... lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg och tycker mycket om att möta människor i olika situationer.

... är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.

... trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska, behandlingsassistent/behandlingspedagog eller motsvarande, eller har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, psykiatri och/eller missbruksvård sedan tidigare, men detta är inget krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och mognad i detta fall.

Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. I övrigt har du körkort, god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Du behöver också kunna uppvisa registerutdrag från polisen där domar 5 år tillbaka i tiden tas i beaktning.

Våra värderingar:

Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.

Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.

Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss.

Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens.

Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdatum: Efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2022-06-30 (intervjuer hålls löpande)

Har du frågor? Kontakta gärna:

Petra Möörk, Gruppchef, 0565-102 30 petra.moork@nytida.se

Elizabeth Axelsson Lilja Gruppchef, 0565-102 30 elizabeth.axelssonlilja@nytida.se

Catrin Larsson, Administratör, 0565-102 30 catrin.larsson@nytida.se

Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32

Ansökan
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Nytida så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du genom att klicka på "Skicka ansökan" och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2022-06-30, men då vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss.

Välkommen med din ansökan!

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. nytida.se
Mer info
Kontaktperson Nytida AB
Telefon 08 578 700 00
Område Sunne
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Beteendevetenskap, Sociologi / Socialpsykologi
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nytida provides support for children, young people and adults with lifelong disabilities and psychosocial problems. We offer residential care, day-care activities and individual, family and school support from approximately 400 units throughout Sweden. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Nytida is part of the Ambea group of companies. nytida.se