Rekrytering av kvalitetsmedarbetare till Note

Rekrytering av kvalitetsmedarbetare till Note

Har du erfarenhet av kvalitetsarbete? Trivs du med en drivande roll där du ges möjlighet till vidareutveckling? Note växer i raketfart och söker nu dig som vill vara med på resan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Notes räkning en kvalitetsmedarbetare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Note.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Notes önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som kvalitetsmedarbetare spelar du en viktig roll i företagets förbättringsarbete. Du ansvarar för att ta fram underlag för förbättringar av processer samt följer upp interna processer. Vidare ges du möjlighet att driva egna projekt och ansvarar för rapporteringen av dessa. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:
  • Utföra interna revisioner
  • Medverka vid externa revisioner
  • Hantera eventuella reklamationer gentemot kund och leverantör
  • Dokumentera rutiner i AM system
  • Stödja organisationen i arbete med kvalitetsverktyg och riskanalyser
  • Dagliga uppgifter inom kvalitets- och miljöområdet
Vi söker dig som

Har några års erfarenhet av liknande arbete. Kanske har du tidigare arbetat som kvalitetsmedarbetare eller som produktionsledare inom tunga fordonsindustrin.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Note.
Du känner dig bekväm med att driva både små och stora projekt och vågar fatta egna beslut. Vidare besitter du förmågan att se helheten och fastnar inte i detaljer. Eftersom tjänsten öppnar upp för oändliga utvecklingsmöjligheter är du driven och redo att växa med företaget.

START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Torsby
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

NOTE är en ledande nordeuropeisk tillverkningspartner med en internationell plattform för tillverkning av elektronikbaserade produkter som kräver hög teknisk kompetens och flexibilitet under produktens livscykel. Företagets värderingar är engagerade, proaktiva, kvalitetsfokuserade och flexibla. Läs mer om företaget på www.note-ems.com/sv
Mer info
Område Sunne
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 25 juni 2021 (3 dagar kvar)