Platschef till Hydroscand, Sunne

Platschef till Hydroscand, Sunne

Vill du bli en del av ett kraftigt växande familjeföretag, där din roll är att få utveckla och ansvara för vår butik i Sunne? Har du tidigare erfarenhet av försäljning och ett intresse för teknik, hydraulik och pneumatik? Då kan det vara dig vi söker som platschef till vår kommande butik i Sunne!

Arbetsuppgifter
Hydroscand växer och öppnar snart upp en ny butik i Sunne. Eftersom butiken är nyöppnad kommer du till en början att arbeta ensam, men i nära samarbete med serviceteknikern i Sunne samt övrig personal i regionen.

Din uppgift är att skapa förutsättningar för att butiken ska kunna utvecklas, i takt med våra kunders önskemål och krav. Du ansvarar för att fylla på butiken, hålla ordning och se till att alltid ha rätt produkter på hyllorna samt på lagret.

Du jobbar även med personlig försäljning över disk samt hantering av in- och utgående gods. Ditt jobb blir, att på ett ödmjukt och professionellt sätt, finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Andra dagliga arbetsuppgifter är inkommande förfrågningar, materialanskaffning och orderhantering. Dessutom förekommer monterings- och produktionsarbete.

Vi erbjuder
En rolig och varierande arbetsmiljö med en familjär känsla där vi hjälps åt. Vi på Hydroscand värnar om våra medarbetare och erbjuder både interna och externa utbildningar. Hos oss får du ett arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter, på ett svenskt familjeföretag som är verksamt i 20 länder globalt.

Din profil
Du bör ha ett stort tekniskt intresse samt för hydraulik och pneumatik. Du behöver även ha tidigare erfarenhet av försäljning. Det är viktigt att du har ett stort engagemang, är lösningsfokuserad och har en känsla för god service. För att lyckas i rollen bör du vara van vid att arbeta i Office-programmen och något affärssystem. Vi ser gärna att du har vana av att meka och skruva samt utbildning eller arbetslivserfarenhet inom fordons- eller hydraulikteknik.

Branscherfarenhet är meriterande samt erfarenhet av att arbeta i AX.

Dessutom vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer, med både kunder och medarbetare.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Tomas Zettergren (regionchef) på telefon:054-851965

Sista ansökningsdag är den 21 november 2022 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se
Mer info
Område Sunne
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 20 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.