Ekonom till Doppelmayr

Ekonom till Doppelmayr

EKONOM TILL DOPPELMAYR SCANDINAVIA

Är du en framåtlutad person som brinner för ekonomifrågor och samtidigt vill vara med och skapa mervärde för alla som älskar skidåkning och friluftsliv? Vill du arbeta med utveckling av miljömässigt hållbara transporter för turism och kollektiva transportbehov? Har du ofta känt att du har mycket mer att ge, men ditt nuvarande jobb sätter begränsningar? Då har vi tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

Vår kund söker dig som arbetat ett tag med löpande bokföring, redovisning och har erfarenhet av moms-och valutahantering i löpande bokföring mellan framförallt Sverige, EU och Norge. Att du är bekant med IFRS-rapportering och koncernrapportering. Hos Doppelmayr har rätt person möjlighet att växa i sin roll och där målet är att när nuvarande CFO går i pension, kommer hen överta den rollen i bolaget och bli ekonomisk länk mot koncernen. Du kommer initialt att få jobba brett med allt från löpande bokföring och redovisning, med IFRS och koncernrapportering, momshantering, valutahantering och initialt även löner. Detta för att du ska få bästa möjliga förutsättningar för att kunna axla rollen som CFO i företaget.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi tror att du som söker är en driven, prestigelös, noggrann och fokuserad person som har en god förmåga att skapa och upprätthålla goda kontakter med såväl kunder som kollegor. Du är en lagspelare som trivs i ett mindre team med utmanande uppgifter och du har förmågan att göra rätt prioriteringar när du har mycket att göra. Har du erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen är det meriterande. Vidare tror vi att du:
  • Har en högre examen inom ekonomi
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift (tyska är meriterande)
  • Har B-körkort
Om tjänsten

Tjänsten som ekonom är ett konsultuppdrag på heltid som initialt är på 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Efter 6 månader har Doppelmayr för avsikt att erbjuda dig en tillsvidareanställning.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sunne
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Doppelmayr Scandinavia är den skandinaviska grenen av Doppelmayr /Garaventa Group, världsledaren inom vajerdrivna transporter. Vi utvecklar kundanpassade lift- och transportsystem inom en rad områden.

Kunderna finns ofta bland skandinaviska skidanläggningar men vi har också ett växande antal beställare inom helt nya sektorer. Transportlösningar byggda på linbaneteknik gör på allvar entré inom allt fler områden och vi kan idag erbjuda behovsanpassade liftsystem för exempelvis citytrafik, turist- och idrottsanläggningar i Sverige och Norge.

Vi går i spetsen för lift- och transportteknikens utveckling och bygger långsiktiga relationer med dig som kund. Samarbeten där du alltid tryggt kan lita på punktliga leveranser, konstant tillgång till reservdelar och en service som garanterar säkerheten för passagerare, besökare och personal.