Montörer till Doppelmayr Scandinavia

Montörer till Doppelmayr Scandinavia

MONTÖRER TILL DOPPELMAYR SCANDINAVIA

Arbetsuppgifter

Doppelmayr söker nu dig som vill vara med att bygga och installera nya linbanor och underhålla våra drygt 860 levererade liftar & linbanor i Skandinavien. Arbetet består till huvuddelen av mekaniskt montage, reparation och underhåll av lift och linbaneanordningar, samt visst arbete med service i vår verkstad. Arbetet utförs till stor del på tunga komponenter och till del på hög höjd och mestadels ute i friska luften. Det ingår i arbetsuppgifterna att jobba samordnat med andra installatörer och med diverse lyftanordningar, och där kunna förstå och organisera ett säkert utförande av jobben.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER

Vi tror att du som söker har arbetat en tid med någon form av mekaniskt montage, som mekaniker/tekniker kanske på vindkraftverk, hallmontering, linjearbete eller på tunga fordon och motsvarande. Att du kan resa och periodvis ligga borta obehindrat. Vidare tror vi att du har:
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Kunskap att förstå och läsa ritningar och montagebeskrivningar
  • De hälsomässiga krav som krävs för arbete på hög höjd
  • Körkort minimum BE
Om tjänsten
  • Tillsvidareanställning (med inledande provanställning)
  • Placering och utgångspunkt: Sunne
  • Tillträde: omgående
Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Peter Strandberg på via 073-0808066 eller peter.strandberg@doppelmayr.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sunne
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 juli 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Doppelmayr Scandinavia är den skandinaviska grenen av Doppelmayr /Garaventa Group, världsledaren inom vajerdrivna transporter. Vi utvecklar kundanpassade lift- och transportsystem inom en rad områden.

Kunderna finns ofta bland skandinaviska skidanläggningar men vi har också ett växande antal beställare inom helt nya sektorer. Transportlösningar byggda på linbaneteknik gör på allvar entré inom allt fler områden och vi kan idag erbjuda behovsanpassade liftsystem för exempelvis citytrafik, turist- och idrottsanläggningar i Sverige och Norge.

Vi går i spetsen för lift- och transportteknikens utveckling och bygger långsiktiga relationer med dig som kund. Samarbeten där du alltid tryggt kan lita på punktliga leveranser, konstant tillgång till reservdelar och en service som garanterar säkerheten för passagerare, besökare och personal.