Operatör med ansvar för produktion till Biosorbe

Operatör med ansvar för produktion till Biosorbe

Till expansiva Biosorbe i Sunne söker vi nu en operatör med produktionsansvar!

Nu har vi rollen för dig som trivs med att ta ansvar, driva processer, vara del av en verksamhet och vill vara delaktig i en tillväxtresa i ett bolag som verkar för en hållbar framtid med fokus på miljön! Biosorbe i Sunne skalar nu upp produktionen och vi söker därför en medarbetare med produktionsansvar. Som ansvarig för produktionen får du vara med och driva, påverka och bygga upp företagets första produktionsanläggning. På Biosorbe får du verka i ett växande och cirkulärt hållbart bolag med starka ägare. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på Biosorbe får du verka i ett clean-techbolag med produkter med revolutionerande egenskaper. Du arbetar nära ledning och ägare och får ta ansvar för en verksamhetsprocess. I rollen har du goda möjligheter att påverka och bidra till företagets framgång.

Vår produkt GreenAllTM, som produceras i Sunne, har unika egenskaper och absorberar 9 till 14 gånger sin egen vikt. Produkten absorberar olja men avvisar vatten. Marknadspotentialen är stor och produkten kan användas för exempelvis sanering av små och stora oljespill och även oljesanering ute i haven.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Delaktig i att bygga vår första produktionsanläggning och att anställa fler medarbetare på sikt.
  • Ansvara för att produktionen når de produktionsmål som satts upp vad gäller volym samt även förbrukning av insatsvaror.
  • Ansvara för skötsel och underhåll av maskiner samt lokaler.
  • Ständigt utveckla och implementera förbättringar i produktionsprocessen.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen rapporterar du direkt till företagets VD som även har kontor i Karlstad och Stockholm. Du samverkar tätt tillsammans med medarbetare och entreprenörer på anläggningen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en processindustri eller motsvarande och som trivs med att ta ansvar. Det är meriterande om du tidigare har haft någon form av ledande roll med personalansvar.

Du har en teknisk bredd, är engagerad och löser problem som uppstår. Vidare agerar du på eget initiativ och får saker att hända. Du samarbetar effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du är analytisk, gör rationella och förnuftiga bedömningar samt är idérik och öppen för förändringar.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Pär Johansson
Telefon 070-3500307
Område Sunne
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 25 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech