Säljare till Biogas Systems

Säljare till Biogas Systems

Vi söker just nu en säljare till vårt kundföretag Biogas Systems i Sunne. Är du noggrann med stort kundfokus och har goda erfarenheter av teknisk försäljning? Skicka in din ansökan idag!

Om tjänsten
Som säljare på Biogas Systems tillbringar du en stor del av din tid ute på fältet med att bearbeta både befintliga och nya kunder inom den offentliga såväl som den privata sektorn. Du planerar självständigt ditt arbete, vilket ställer stora krav på din egen drivkraft. Tjänsten innebär en del resdagar med övernattningar då företaget har affärer i hela Skandinavien.

I din roll som Säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Att hitta tekniska lösningar och formulera dessa i offerter till kunder.
  • Att genomföra försäljningen ofta i diskussion med kunden och tillsammans med egen teknikavdelning.
Om dig
Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller motsvarande förvärvad teknisk kunskap. Du har ett gott affärsmannaskap, är van vid att driva förhandlingar och med fördel har du erfarenhet av försäljning inom B2B. Som person har du lätt för att skapa goda relationer, både med interna som externa parter. Du är lösningsorienterad, konsultativ och kan arbeta fram förslag utifrån önskat behov. Vidare har du förmågan att identifiera viktiga faktorer för att lyckas avsluta affärer enligt uppsatta mål.

Viktigt för tjänsten är:
  • Teknisk förståelse av gassystem vilket också erhålls över tid.
  • God lokal förankring, d.v.s. du känner dig hemma med att tillbringa en stor del av din tid i Sunne.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Biogas Systems har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Biogas Systems erbjuder dig:
Ett mycket självständigt och utvecklande arbete i en mycket framtidsinriktad bransch där du är en viktig del i att företaget utvecklas. Troligen är du ute hos kund 1/4-del av din tid och jobbar med tekniska lösningar och offertarbete på hemmaplan därefter. Provanställning 6 månader därefter tillsvidare. Uppfattningen finns att det tar ca 1-2 år innan större affärer görs och förväntningen är att du utvecklas långsiktigt till ökat ansvar.

Om ansökan
Tjänsten har start efter överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Adam Fransson Mörk via 054-7718552 eller adam.franssonmork@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljare, key account manager, försäljning, B2B, Biogas Systems, Adecco, Sunne, Värmland
Mer info
Kontaktperson Adam Fransson Mörk
Telefon 054-7718552
Område Sunne
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.