Projektledare till Biogas Systems

Projektledare till Biogas Systems

PROJEKTLEDARE TILL BIOGAS SYSTEMS I SUNNE

Arbetsuppgifter

Vill du få möjlighet att leda projekt från A till Ö i ett företag som ligger helt rätt i tiden? Som värnar om miljön och strävar efter att all energi ska tas om hand. Här kommer du dessutom till ett litet företag med familjär känsla, korta beslutsvägar och stark entreprenörsanda, som befinner sig i en expansiv tillväxtfas och väntar in många stororder. Här har man högt till tag och en vilja att tillvara på allas idéer. Biogas Systems växer, bryter ny mark med nya produkter och utökar därför sitt team och söker ytterligare en projektledare. De erbjuder en utvecklande tjänst där du får möjlighet att leda ett team såsom montörer, konstruktörer och svetsare. I ditt huvudsakliga ansvar ligger att tillgodose att underentreprenörer, konsulter, material och maskiner finns på plats vid rätt tillfälle och att kommunikationen fungerar. Ett ansvarsfullt, kvalificerat och fritt arbete i ett miljöteknikföretag som är marknadsledande inom sin bransch.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER

Vi tror att du som söker har en gymnasieutbildning med teknisk inriktning, alternativt att du har skaffat dig motsvarande kompetens genom arbetslivet. Vi ser gärna att du har en bakgrund från bygg och/eller anläggning/markarbete alternativt från processindustrin i en liknande roll. Viktigt för tjänsten:
  • Kommunikation
  • Struktur
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Driftig och lösningsorienterad
  • Teknisk förståelse
  • Relationsbyggare
Om tjänsten

Tjänsten som Projektledare är en direktrekrytering där du blir anställd av Biogas Systems. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se eller Eva-Lena Axelsson via 0738-617252 eller eva-lena.axelsson@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sunne
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Biogas Systems Nordic AB är ett teknik- och entreprenadföretag som bygger lösningar kring biogasanläggningar. Företaget har varit verksamt sedan 1985, då den första deponigasanläggningen byggdes. Vi fungerar även som system- och delleverantör av utrustning och system till olika typer av biogasanläggningar på avfallsdeponier, avloppsreningsverk och rötningsanläggningar. Vi är idag en stark och erkänd aktör med erfarenhet och resurser inom alla tänkbara områden och applikationer för biogashantering och befinner oss i ett starkt expansivt skede. Konstruktion, tillverkning och montering av såväl rörsystem som el och automation sker i egna lokaler på Norrgårdsgatan i Sunne. Läs mer på www.biogassystems.com