Hoppa till innehåll
Ansök nu
Servicetekniker med svetskompetens till Xylem i Sundsvall

Vill du arbeta med att tillhandahålla våra kunder med lösningar inom pump- och vatteninstallationer? Vill du hitta ett företag som du kan utvecklas tillsammans med? Nu söker vi dig som är teknikintresserad, har svetscertifikat och vill lära dig yrket som servicetekniker!

Nu växer vår verksamhet i Sundsvall och vi söker därför en servicetekniker med svetscertifikat till vårt team. Som servicetekniker arbetar du med att utföra allt från service av pumpar i vår verkstad,underhåll av befintliga pumpstationer och installation av nya pumpstationer. Vi erbjuder dig ett varierande arbete i Sundsvall med omnejd.

Vad kan vi erbjuda dig
 • En gedigen introduktion och interna utbildningar för att lära känna företaget och våra produkter
 • Kompetensutveckling för alla och god möjlighet tillvidareutbildning. Du behöver inte kunna allt från start utan vi utbildar dig gärna!
 • En trevlig och schysst arbetsmiljö i en grupp på 11 personermed kompetenser från olika yrkesgrupper
 • God ersättning och förmåner, bla. lunchförmån
 • Välutrustad servicebilmed kran samt alla nödvändiga verktyg och utrustning som behövs
 • Tillgång till personliga IT hjälpmedel (PC, Smartphone och IPad)
Vad du kan bidra till oss
Vi söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är flexibel och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Vi söker dig som har:
 • Svetscertifikat enligt SS-EN ISO 9606 inom metoderna MMA alternativt TIG.
 • Tekniskt/mekaniskt intresse
 • B-körkort
 • Gymnasieutbildning inom industriteknik eller liknande
 • Vanan att arbeta med problemlösning i din arbetsvardag
Meriterande är även om du har:
 • Arbetat med rörmontage alternativt rörsvetsning
 • C-körkort
Om oss
Vi är ett globalt team på 18 000 personer som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa lösningar för världens vattenutmaningar. Visste du att vi levererar produkter till de Olympiska spelen? Visste du att de spektakulära minnesfontänerna vidGroundZeroi New York drivs av våra produkter? Visste du att våra produkter hjälper flera av Kinas största städer att ta vara på de stora mängder vatten som regnar ner under tyfonsäsongen? Visste du attFlumrideroch Colorado på Liseberg är byggda på våra produkter? Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader.

Serviceorganisationen finns på 12 platser i Sverige, från Gällivare i norr till Malmö i söder. Tillsammans med våra kvalitetsprodukter ger vår serviceorganisation våra kunder en garanterat långsiktig lösning för deras pumpbehov. Vi hjälper kunderna med bland annat: Reparationer av produkter, installationer, idriftsättningar, montage, svetsjobb samt el & automatik.

Information

Arbetstiden är vardagar 07:30- 16 och jourtjänster på kvällen/helgen kan förekomma.Vid frågor eller för mer information så är du välkommen att kontakta Daniel Långberg, HR, 070-8227457 eller Jan Magnusson, Servicechef,070-6731878. Ansökan sker via länken men det går också bra att ringa oss direkt och presentera dig närmare.

Fackrepresentant är Mikael Lövås, Unionen, och Martin Larsson, Sveriges Ingenjörer,tel: + 46 8 475 60 00.

Allas lika värde

Vi vill att människor, oavsett hudfärg, ålder, funktionshinder, sexuell läggning och könsidentitet ska känna sig hemma, inte bara på Xylem, utan överallt i världen. För oss innebär mångfald mer än bara en policy eller en uppsättning metoder. Mångfald är en grundläggande del av vår företagskultur och en nyckel till långsiktigt tillväxt.

Besök oss gärna påwww.xylem.com
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juli 2023 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Xylem |zlm| 1) En vävnad i växter som suger upp vatten från rötterna; 2) ett ledande bolag för vattenteknologi. Vi är ett globalt team som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa avancerade teknologiska lösningar för världens vattenutmaningar. Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader. Xylem är också ledande inom smart mätutrustning, nätverksteknik och avancerade analytiska instrument för vatten-, el och gas. Vi har starka långvariga relationer med kunder i över 150 länder som känner oss genom vår starka kombination av ledande varumärken och applikationsexpertis med en kraftig inriktning på att utveckla mångsidiga, hållbara lösningar. Vi erbjuder dig en kreativ miljö med engagerade och hjälpsamma arbetskollegor. Gå med i Xylem IF och träna eller tävla med oss i simning, fotboll, löpning, skidåkning och andra sporter. Gå med i konstföreningen och var med i konstutlottning, ställ ut egna alster eller häng med på teater. Du kan även åka på volontärresor med Xylem Watermark, vårt företagsprogram för samhällsinsatser www.xylemwatermark.com. Om du tycker det låter spännande och vill vara med att lösa jordens vattenförsörjning, hör av dig!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare