Hoppa till innehåll
VTG Entreprenad AB logotyp

Vi söker en affärsansvarig säljare till Sundsvall

Affärsansvarig säljare Sundsvall

Det händer mycket inom Västernorrland vad gäller anläggning och entreprenader med allt från den nya industrietableringen i Torsboda, vindkraftsparker, om- & nybyggnationer och driftsavtal. För att tillgodose våra kunders önskemål behöver vi förstärka och utveckla vår organisation med fler duktiga medarbetare.

Vill du vara med och påverka vår resa mot framtiden har du nu möjlighet när vi söker en ny säljare med placering i Sundsvall.

Som säljare ansvarar du att utveckla VTG:s affärer genom att erbjuda befintliga och nya kunder de produkter och tjänster som VTG tillhandahåller.

I rollen ingår:
  • Att arbeta med egen försäljning och ansvara för affären mot nya och befintliga kunder
  • Att stödja kunderna med teknik- och metodval
  • Att ansvara för att leveranser och projekt når uppsatta mål
  • Att tillsammans med övriga medarbetare vidareutveckla VTG:s erbjudande
  • Att vara en god representant för VTG hos kunderna och marknaden i övrigt
Dina arbetsuppgifter omfattar även ekonomi- och resultatuppföljning, inköp från underleverantörer, resurs- och verksamhetsplanering. Samtliga uppgifter kräver ett entreprenörskap med förmåga att skapa och slutföra affärer.

Som person är du social, företagsam, engagerad, drivande och noggrann. Du har ett helhetsperspektiv och förmåga att göra flera olika saker samtidigt.

Meriterade är om du har erfarenhet från entreprenad- och/eller anläggningsprojekt med inriktning mot markarbeten i olika roller som ex platschef/produktionschef, arbetsledare eller kundansvarig men inget krav. Rätt person för rollen värdesätts störst.

Placeringsort: Sundsvall

VTG arbetar aktivt med att utveckla riktlinjerna för hur verksamheten skall bedrivas på ett etiskt, socialt och miljömässigt riktigt sätt. I rekryteringsprocessen eftersträvar VTG en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

För mer information om tjänsten kontakta försäljningschef Lisa Kjellberg på 076-125 96 97

Facklig kontakt Unionen: Helena Nyberg på 0612-71 60 76

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan med CV senast 31 maj till: rekrytering@vtg.se

Om VTG Entreprenad AB

VTG är en fristående och oberoende bolag som har ett komplett erbjudande av anläggnings- och entreprenadtjänster samt krossmaterial. Som en av Västernorrlands största anläggnings- och entreprenadföretag, med en omsättning över 500 miljoner kronor, har vi 128 delägare/leverantörer med ca 450 enheter i form av maskiner samt anläggnings- och transportfordon samt egna täkter. Vi finns idag representerade med kontor på 5 orter i Västernorrland och har vårt arbetsfält i huvudsak i Gävleborgs-, Jämtlands-, Västernorrlands- och Västerbottens län. Läs mer om VTG på www.vtg.se
Mer info
Kontaktperson
Lisa Kjellberg
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (3 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare