Hoppa till innehåll
Veteranpoolen Etablering logotyp

Bli vår franchisetagare i Sundsvall

Ansök nu
Bli egenföretagare på Veteranpoolen i Sundsvall!

Vi söker dig som vill ta Veteranpoolens befintliga verksamheten i Sundsvall till nästa nivå! Vi lovar en utvecklande, varierande och mycket rolig framtid.

Som franchisetagare på Veteranpoolen ingår du i ett nätverk av skickliga företagare som du arbetar tillsammans med. Inom ditt distrikt arbetar du med försäljning där du identifierar nya affärsmöjligheter och utvecklar din business. Du kommer också att rekrytera och arbetsleda veteranerna som du har i din pool. För att arbeta som veteran hos oss behöver man vara pensionär, men för att vara franchisetagare hos Veteranpoolen har vi inga sådana krav alls! Du behöver alltså inte ha gått i pension för att vara franchisetagare. Verksamheten har idag många löpande uppdrag, fördelning mellan privat-, och företagskunder är 72%/28% så det finns en stor potential i att växa företagsförsäljningen. Distrikt Sundsvall servar Sundsvall, Timrå, Ånge och Härnösands kommuner där det finns över 15 000 företag.

På vårt supportkontor i Göteborg finns ett starkt team som hjälper dig att bygga ditt företag. Vi stödjer dig i bland annat försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi, utbildning och marknadsföring. Vi ger dig vårt engagemang, vår tid och stöttar dig ekonomiskt att driva ditt företag. Vi vill att du ska lyckas!

Vem är du?

För att lyckas är det viktigt att du har ett stort driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Det är även viktigt är att du har erfarenhet av, och tycker att det är kul, att leda och motivera medarbetare. Du bör ha vana av försäljning samt av företagsadministration.

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation i 55 distrikt omsätter vi idag 480 MKR.

Låter det spännande?

Vi gillar det vi gör, och vi vet att vår arbetsglädje och vårt engagemang smittar av sig! Vi hoppas att vår arbetsglädje smittat av sig även på dig och att vi lyckats väcka nyfikenhet hos dig. Anta utmaningen och klicka på Ansök-knappen så att vi får möjlighet att lära känna dig, berätta mer om Veteranpoolen och vad vi erbjuder dig!

Vill du ha mer information om distrikt Sundsvall och om Veteranpoolen som franchisegivare innan du ansöker så är du välkommen att ringa eller maila så berättar vi mer.

Välkommen till oss!
Anna-Karin André

070-434 6338

anna-karin.andre@veteranpoolen.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 okt. 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare