Hoppa till innehåll
Ansök nu
Har du C-behörighet? Du kanske precis klarat uppkörningen eller så har du några år i branschen - oavsett vad så söker vi dig! Skicka in din ansökan direkt då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Transport och Lagerservice AB en C-Chaufför. Det är en heltidstjänst initialt över sommaren med mycket goda möjligheter till förlängning. Du arbetar 4 vardagar i veckan under bekväma arbetstider - 07:00-18:00 eller 06:00-17:00. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och TLS önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Du utgår från terminalen i Sundsvall och kör distribution runt om i Sundsvall med omnejd. Majoriteten av varorna du levererar är möbler till både privat och företagskunder där du lastar och lossar själv.

Vi söker dig som
Innehar C-körkort, YKB och digitalt förarkort. Vidare ser vi att du behärskar svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har truckkort och om du arbetat som yrkeschaufför tidigare.

Dina personliga egenskaper väger tungt för denna tjänst. Det är ett ganska högt tempo vilket kräver att du är stresstålig och du ska även trivas med ett fysiskt jobb då det stundtals kan bli tunga arbetsmoment då du lastar och lossar själv. Vidare så ser vi att du har en god känsla för service då du är ansiktet utåt för företaget.

START: V.25 eller V.26 (enligt överenskommelse)
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonathan Gerafi

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Jonathan Gerafi
Email
Område
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare