Teknikprodukter Nordic AB är en av Sveriges ledande leverantörer av Tätningar, Friktionsmaterial och Transmissionsprodukter som sedan 1984 levererat till svensk tillverkningsindustri. Förutom att vi är bra på att ta hand om våra kunder är vi även väldigt måna om vår personal. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö, friskvård och för att alla ska trivas och ha roligt på arbetet. Vi finns i Sundsvall, Jönköping, Huskvarna, Göteborg, och Helsingborg. I Teknikprodukter ingår även Rönnes som är ett av Sundsvalls äldsta och mest anrika företag. Rönnes grundades redan 1916 och blev ett Aktiebolag 1930, ingår sedan den 1 april 2019 i Teknikprodukter Nordic AB.

Teknikprodukter Nordic AB är en resursstark aktör som jobbar med ständiga förbättringar för att växa och utvecklas. Vi står stadigt med båda fötterna på jorden och våra framtidssatsningar påverkas inte av samhällsutmaningar som till exempel inflation eller lågkonjunktur. 


Om tjänsten

Vi söker just nu en mångsidig och kundfokuserad operatör/lagerarbetare som vill utvecklas och arbeta tillsammans med motiverade och kompetenta medarbetare på vår anläggning i Sundsvall. En normal arbetsdag innehåller många olika arbetsuppgifter som till exempel tillverkning och rensning av packningar, hjälpa kunder i butiken, packa och emballera gods samt förbereda utleveranser. Det kan förekomma en del tunga lyft och liknande, varför det är viktigt att du har god fysik.

Din profil

Vi tror att du har en allsidig teknisk kunnighet och ett intresse för teknik. Har du erfarenhet från att jobba på lager eller med logistik så är det meriterande. Du behöver kunna arbeta självständigt, ta egna beslut, vara kreativ och ha lätt för att finna lösningar på oväntade problem. För att lyckas i den här rollen krävs det att du är prestigelös, flexibel, har ett eget driv och är van vid att arbeta i ett högt tempo. Vissa administrativa arbetsuppgifter ingår också i tjänsten. Du har avslutad gymnasieutbildning, god PC-vana samt goda kunskaper i engelska och svenska. För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du ha B-körkort. Teknikprodukter värdesätter ett väl fungerande arbetslag och med en stark teamkänsla, varför dina personliga egenskaper kommer att väga tungt i den här rekryteringen. 

Vårt erbjudande 

Du erbjuds ett omväxlande och roligt arbete i ett svenskt, ekonomiskt stabilt bolag som ingår i en börsnoterad koncern. Du får marknadsmässig lön och möjlighet till årsbonus när det går bra för företaget. Teknikprodukter främjar en hälsosam och aktiv livsstil och erbjuder friskvårdbidrag på 3000 kr/år och företaget bekostar alla startavgifter till motionslopp du vill delta i t ex Vårruset, Stockholm Marathon, Vasaloppet etc.

Anställningsomfattning

Tills vidare, sex månaders provanställning tillämpas.

Anställningsform

Heltid

Arbetstid och lön

Dagtid, lön enligt överenskommelse

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen, alla frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Högberg, konsultchef Sundsvall på telefonnummer 073-765 40 24. Ansök senast 2023-02-12 på OnePartnerGroups hemsida, urval sker löpande så ansök redan i dag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se