Parkarbetare sommarsäsongen 2023

Parkarbetare sommarsäsongen 2023

Om arbetsplatsen

Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.

I Sundsvall byggs det som aldrig förr, staden växer och kompetensbehovet är stort. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, förändra och uppleva. Du vill framåt. Det vill vi med. Sundsvall är staden mellan bergen, vid havet, älvarna och skogarna. Här är nära till allt med naturen inpå knuten.

Stadsbyggnadskontoret är en av åtta förvaltningar inom Sundsvalls kommun. Förvaltningen har en viktig roll när det gäller att öka kommunens utveckling och attraktivitet. Parkavdelningen ansvarar för skötsel, planering och utveckling av Sundsvalls kommuns park- och naturmark, lekplatser och naturreservat. Vi driver och medverkar i projekt för utveckling av gröna och rekreativa miljöer i kommunen. Avdelningen har fem tjänstepersoner, sju parkarbetare och en arbetsledare anställda.
Under sommaren tillkommer ca 19 säsongsanställda och ca 10 ferieungdomar.

Parkavdelningens driftsektion söker nu 19 parkarbetare för säsongsanställning på heltid.

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar skötsel av kommunens parker, lekparker, fontäner och utrustning.

Period 1: 17/4 - 5/10, 6 månader.
Huvudsak ogräsrensning, vårstädning manuellt och med maskin, häckklippning, städning-renhållning, plantering, beskärning, underhåll och skötsel på lekplatser, fontäner och parkutrustning, vattning och skötsel av sommarblommor och andra förekommande parkarbeten.

Period 2: 8/5 - 12/11, 6 månader. Huvudsak grästrimning/gräsröjning, handklippning, gräsklippning med stor åkgräsklippare, klippning med fjärrstyrd gräsklippare, höststädning och andra förekommande parkarbeten.

Kvalifiktationer

Vi söker dig som har relevant trädgårdsutbildning eller erfarenhet av park- och trädgårdsarbete.
Vana vid trädgårdsmaskiner, röjsåg RA och motorsågskörkort AB är önskvärt då många arbetsuppgifter innebär grästrimning, röjning och motorsågsarbete.

Trädgårdsarbete är fysiskt krävande så du ska ha god fysik.

Du ska kunna läsa, förstå och prata svenska då vi kommunicerar med medborgare och kollegor i vårt arbete.

Körkort B erfordras.


Skriv i ditt personliga brev vilken period och arbetsuppgifter du helst vill arbeta med. Vi söker dig som har relevant trädgårdsutbildning eller erfarenhet av park- och trädgårdsarbete.
Vana vid trädgårdsmaskiner, röjsåg RA och motorsågskörkort AB är önskvärt då många arbetsuppgifter innebär grästrimning, röjning och motorsågsarbete.

Trädgårdsarbete är fysiskt krävande så du ska ha god fysik.

Du ska kunna läsa, förstå och prata svenska då vi kommunicerar med medborgare och kollegor i vårt arbete.

Körkort B erfordras.

Tjänsteort: Sundsvall

Antal tjänster: 19

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde April-Maj 2023.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och drogtest kan förekomma vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons.

Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: https://www.raddning.info/om-oss/jobba-hos-oss/raddningstjanst-i-beredskap

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Monica Ohlsson
Telefon 060-19 16 63
Område Sundsvall
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare, Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.sundsvall.se/
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren