Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Utvecklande jobb som hisstekniker hos expansivt företag

Ansök nu
Vill du arbeta som tekniker hos ett väletablerat företag? Har du en utbildning inom el eller automation? Trivs du med ett fritt arbete i en varierande arbetsmiljö? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund - Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag, ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. De erbjuder varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för deras anställda. I Sundsvall har de vuxit och är idag runt 100 anställda, bestående av Entreprenad, Service, Security och Hiss. På avdelningen Hiss är det 17 medarbetare varav en Avdelningschef.

De ska nu stärka upp sin organisation ytterligare och söker Hisstekniker för modernisering, nyinstallation, service och reparation. Du är en van problemlösare med goda tekniska kunskaper och stolt över din yrkeskunnighet. Som hisstekniker får du ett fritt arbete med många kontaktytor både internt och externt med våra kunder. För att trivas hos vår kund är det viktigt att du är initiativtagande och har god förmåga att samarbeta och skapa goda relationer både internt och externt.

Start för tjänsten är så snart som möjligt och inleds med en provanställning på sex månader, tanken är därefter att det går över till en tillsvidareanställning. Arbetstider är vardagar 07:00-16:00

Detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting hanterar den första kontakten med dig som är intresserad och sedan överlämnar detta till kund. Eventuella frågor besvaras av ansvarig Mathias Månsson på StudentConsulting mathias.mansson@studentconsulting.com. Tänk på att väl genomarbetade ansökningshandlingar där du tydligt beskriver din erfarenhet ökar dina chanser i urvalsprocessen. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts enl. ök med kund.

Detta söker vi:

Som person är du flexibel med en vilja att lära och ta dig an olika arbetsuppgifter. Du är självgående och van att ta egna initiativ då det förekommer en del ensamarbete. Då arbetet innebär ett nära samarbete med kunder både internt och externt krävs det att du är utåtriktad samt har god förmåga att samarbeta och skapa kontakter med andra människor. För att vara aktuell för tjänsten har du minst gymnasial utbildning inom el, automation eller motsvarande samt innehar B-körkort. Du har ett intresse för teknik och gillar att jobba med nya digitala lösningar. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från hissbranschen, mekaniskt underhållsarbete och/eller arbete inom annat eltekniskt-, elektronik-, yrke är meriterande.

Om arbetsgivaren:

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Omsättningen under 2021 var 9 miljarder kronor. Här jobbar 4400 medarbetare som tillsammans vill skapa välmående samhällen och industrier.

Sökord: Tekniker, Hisstekniker

Sökord: Tekniker, Hisstekniker
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juli 2023 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare