Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Säljande försäkringsrådgivare If

Ansök nu
Nu gläds vi nu åt att Nordens största försäkringsbolag har möjligheten att starta två nya team i Sundsvall. Därför söker vi dig som vill vara med på resan och bli en del av en trygg och stabil nordisk koncern!

Information om uppdraget:

Försäkringar handlar om livet och kan vara det som avgör om man vågar köpa en bil, byta bostad eller bege sig på sin drömresa. Utan försäkringar skulle tanken på ett hus, en resa eller en ny bil stanna som en ide och inte bli verklighet!

Till hösten 2023 startar If en ny enhet med två nya team till Sundsvallskontoret, som kommer fokusera på att proaktivt kontakta kunder och erbjuda skräddarsydda försäkringslösningar. Som säljande försäkringsrådgivare ser du till att finnas vid kundernas sida och göra dem rätt försäkrade. Du möjliggör att drömmar blir till verklighet och öppnar dörren till nya möjligheter för Ifs kunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, som startar med en 6 månaders provanställning. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag mellan 8:00 - 18:00.

Detta söker vi:

Detta söker vi:

Du har ett engagemang för försäljning och är en prestationsorienterad person. Du utmanar dig själv och ser utveckling som en naturlig del av ditt arbete. Du tar ägandeskap för ditt arbete, arbetar självständigt och har en lösningsorienterad inställning.

Du motiveras av kontakten med kunden och strävar efter att göra det komplexa enkelt och har alltid kunden i fokus. Du drivs av att skapa de bästa förutsättningarna för varje kund och du tar dig an varje samtal och kontakt med kunden med mod. Sist men inte minst är du en lagspelare som alltid vill bidra till såväl teamets gemensamma som dina individuella mål.

Vi ser även att du:

Har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med försäljning och rådgivning från ett kundcenter.
Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska då detta krävs för att kommunicera effektivt med våra kunder.
Känner dig trygg med dator och telefon som dina främsta verktyg.

Då enheten är ny har du en möjlighet att vara med från start och bidra till att skapa och vidareutveckla Ifs kultur, men också bidra till Ifs vision att försäkra alla sina kunder rätt.
If välkomnar dig till en kultur där du får möjlighet att tillsammans växa och utvecklas och där förtroende och pålitlighet är viktiga grundstenar i arbetet, som vi ser att du identifierar dig med.

Om arbetsgivaren:

If erbjuder:

En inkluderande arbetsmiljö där alla är välkomna
Lunchförmån
Karriär- och utvecklingsmöjligheter i det största försäkringsbolaget i Norden
Sociala aktiviteter
Möjlighet till en hybrid arbetsplats
En hälsofrämjande arbetsplats som exempelvis erbjuder friskvårdsbidrag
Rabatt på försäkringar tecknade hos If skadeförsäkringar
Hög pensionsavsättning

Sökord: kundtjänst, försäljning, försäkring, säljare, försäkringsrådgivare

Sökord: kundtjänst, försäljning, försäkring, säljare, försäkringsrådgivare
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare